Bugunku tesvikte Erdogan in su cumlesi dikkat cekiciydi
"Bize bu denli yuksek buyumenin iyi olmadigini soyluyorlar. Neden iyi olmazmis? Cunku kiskaniyorlar"
Herkes bizi kiskaniyor zaten.![]()
Bugunku tesvikte Erdogan in su cumlesi dikkat cekiciydi
"Bize bu denli yuksek buyumenin iyi olmadigini soyluyorlar. Neden iyi olmazmis? Cunku kiskaniyorlar"
Herkes bizi kiskaniyor zaten.![]()
Rüyam ne zaman gerçekleşecek ? Hangi sabah kalktığımda essahtan Dolar 4.14 olmuş göreceğim ?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Kactır diyorum çağırmayın şu hobitleri
bir halt olacağı yok.
Bizim çevreden bir gerzek bu işler sonsuza kadar gider diye yıllarca Dolar borçlandı, 5-6 yıldır Land Rover jeep`den , 4+1 en lüküsünden ! aylık 1200 Tl aidatlı betona kadar krediyle sürüsüne mal sahibi oldu. Geçen gün telefonla aradı ki 1-2 yıldır hatırımızı bile sormazdı, Dolar borçları onu fena sıkıştırmış, Dolar borç istiyor, teminat olarak da, zaten üstünde banka ipoteği olan, şu haliyle satsa istediği fiyatın yarısını vermeyecekleri dairesini teminat verecekmiş. Allah kurtarsın dedim, aslında git bunca zaman kime güvendiysen ondan iste diyecektim ama yine kalp kırmayalım dedik. Daha durun bakalım, yaprak dökümleri yeni başladı.
Yer İmleri