Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...225881600?s=19

Endeks analizim siir gibi calisti.

https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...577754625?s=19

Fenerde siir gibi calisti hatta 34 den 36 ikili tepe yapacak ongorum bile nokta atisi olmus.

Endeks ile feneri bole dogru gorup yunsada yakalanmamda bir ayri komedi oldu.

Neyse bakariz caremize. En azindan fener zarari dengeledi
    Simdi burdaki fenerdeki nuans suydu. 60 likla yakaladim ben bunu. Ama endeks gocmesine gore bu 60 lik neden calisti. Cunku hem gunluk sondaydi hemde haftalik aci iyiydi.

Yani bana 60 lik son bulun ama ayni zamanda gunluk te son olsun ve haftalikta iyi olsun.

Simdi bir cok senedin 60 ligi sonda endeksinde sonda ama gunluk ve haftaliklar berbar oldugu icin bu 60 liklar az calisir sonra yine satis.

Yani hem gunlugu son olacak hemde 60 ligi. Ayni zamanda haftaligida guzel olan senede kafa goz dalariz endeksten hic korkmadan.

Bize bu lazim.

Bu tarz 60 lik yakalamamiz lazim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Simdi burdaki fenerdeki nuans suydu. 60 likla yakaladim ben bunu. Ama endeks gocmesine gore bu 60 lik neden calisti. Cunku hem gunluk sondaydi hemde haftalik aci iyiydi.

Yani bana 60 lik son bulun ama ayni zamanda gunluk te son olsun ve haftalikta iyi olsun.

Simdi bir cok senedin 60 ligi sonda endeksinde sonda ama gunluk ve haftaliklar berbar oldugu icin bu 60 liklar az calisir sonra yine satis.

Yani hem gunlugu son olacak hemde 60 ligi. Ayni zamanda haftaligida guzel olan senede kafa goz dalariz endeksten hic korkmadan.

Bize bu lazim.

Ciddi bir calisma lazim bana yardim edin guzel kagitlar yakalayalim.

Bu yukardaki 3 kriterin 2 sine uyan iki senet soyluyorum.

1. tuprs 60 lik ve haftalik uygun gunluk alda ama son lriterine uymuyor sadece 2 kritere uyuyor.

2. Glyho 60 lik ve gunluk uyuyor. Haftaligina daha var.

Bana bunun gibi 60 lik gunluk haftalik sona yakin kagitlar bulun ben rally yi secim.

Bunlar disinda hic bir kagit ilgimi cekmiyor.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Ciddi bir calisma lazim bana yardim edin guzel kagitlar yakalayalim.

Bu yukardaki 3 kriterin 2 sine uyan iki senet soyluyorum.

1. tuprs 60 lik ve haftalik uygun gunluk alda ama son lriterine uymuyor sadece 2 kritere uyuyor.

2. Glyho 60 lik ve gunluk uyuyor. Haftaligina daha var.

Bana bunun gibi 60 lik gunluk haftalik sona yakin kagitlar bulun ben rally yi secim.

Bunlar disinda hic bir kagit ilgimi cekmiyor.
    Sabahki bu mesajimda tuprs gucu gosterdi.

Ama piyasa bol gibi afedersiniz.

Ozel senet secmek lazim.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Ozel senet secmek lazim.
    Sacro hocam; ben bulunduğum hisseyi (YÜNSA) bir müddet satmayı düşünmüyorum. Altını kaybettiğin yerde aramak diye tabir edilirse bu doğru bir eylem olur mu?? Al sat al sat yukardan ver aşağıdan al imkanı olmayan biri için... [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by mscirak Yazıyı Oku
    Sacro hocam; ben bulunduğum hisseyi (YÜNSA) bir müddet satmayı düşünmüyorum. Altını kaybettiğin yerde aramak diye tabir edilirse bu doğru bir eylem olur mu?? Al sat al sat yukardan ver aşağıdan al imkanı olmayan biri için... [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Piyasalar düzeldi mi roketler ama o zamana kadar sinirleri bozar...

Ozel senet secmek lazim.
    Aman hoca tuprasa bulasma eli yuzu düzgün bi hisse kaldi.
    Karel gerel ivir zivir dan devam edelim.
    Konu komsu toplansin tupras da gocer

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aman hoca tuprasa bulasma eli yuzu düzgün bi hisse kaldi.
    Karel gerel ivir zivir dan devam edelim.
    Konu komsu toplansin tupras da gocer
    Milleti tahtalara cekme acikcilara yem olmasin dedik.
    Tupras davulu caldi..uyardim...dinlemedi.
    Baktim devam ediyor... yarisini ciktim...

Elestirmek hakkim

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Bize bu lazim.

Selam,
    O vakit şöyle yapsak olur mu?
    İşte-güçteyken grafik atmak v.s. mümkün olmuyor çoğu zaman. Bu tarzda dikkatimizi çekenleri yazsak buraya sen hızlıca göz atsan? Evet-Hayır gibisine...
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •