Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    ben zamanın da köleliğe, sümürgeciliğe, insan ticaretine hayır dediğim için görece en yüksek faiz veren bankaya gittim..

devlet devlet tahvilindeki tasarurfuma çöktü .. böyle bir durumda ne önerirsiniz?
    yaşamak bir risk, yarına çıkacağımızın garantisi yokken, yani hayatta kalma riski var iken, para ile ilgili elbette daha çok risk vardır.

siz şu kadar süre daha yaşayacağınızı garanti edebilir misiniz ?

veya negatif faiz olabileceğini öngörebilirmiydiniz ?

risksiz bir yatırım aracı yoktur..

en azından daha önce yazıdığım yonca ve (ç)akbank ile çalışmayabilirsiniz

hayır ekstrası yok, onlarda olan her yerde var, niye tercih edelim ki ?

insanlara zulüm etsinler diye mi ? kölelik sistemini meşru bir şekilde, büyük bir zevk ve sefa içerisinde uygulasınlar diye mi ?

asla.. ama asla..

syg,

Aktif 180 gün bono mevduat karşılığı 16.90 ...

3.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Aktif 180 gün bono mevduat karşılığı 16.90 ...
    Ne kadar miktar için?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sizlere tavsiyem bankalar ile iliskinizi en dusuk seviyeye cekmeniz, hatta mumkunse sifirlamanizdir.
    Kredi kartlarinizin sayisini azaltin.
    Kullanmadiginiz hesaplari kapatin.
    Bankalar ve bankacilar ile iliskilerinizi minimuma indirmenin en en iyi yolu temettu yatirimciligidir.
    Bistteki sirketleri begenmeyebilirsiniz, yurtdisindaki hisselerden de artik kolayca alabiliyorsunuz.
    Syg,

Syg,
    sy dudu, içinize mi doğdu bugün bu şekilde yazmanız? trump ın attığı tweet sonrası gelinen seviyelere bakılınca hemen gidip tüm paramı çekip fiziki altın ve dolar alıp evde bir yere kaldırmak geldi içimden

5. Gelen bilgiler doğru çıkmaya başladı yakında tl mevduatçı kafasını duvarlara vurur herhalde.

6. Borsa 90,000 lere gelirde dolar 5 i görür gibi...

7. Yabancıların dolardaki sat pozisyonu 5.22 miydi ?

8.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    sy dudu, içinize mi doğdu bugün bu şekilde yazmanız? trump ın attığı tweet sonrası gelinen seviyelere bakılınca hemen gidip tüm paramı çekip fiziki altın ve dolar alıp evde bir yere kaldırmak geldi içimden
    Denemek için hesaplarımın olduğu üç bankayı arayarak yarına 200 er bin çekeceğimi söyledim. Müşteri temsilcileri '' isterseniz hemen verebiliriz '' dediler. Vallahi bravo , bankalarımızı seviyorum.

Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •