Sayfa 364/1023 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Formda bir zamanlar Türk Yatırımcının 2 bombardıman arasında bankamatiğe koşup hisse alacağını iddia etmiştim. ABD Savaş gemilerini Suriye yi vurmak üzere Akdenize gönderiyor. Rusya askerlerimize yönelik saldırı olursa karşılık veririz diyor. Tüm bu gelişmeler ışığında yabancı borsamızı 106 bine basıyor ama ne hikmetse yatırımcı yine hisselere atlıyor. İllaki Savaşın çıkmasımı lazım. Ben borsada para kaybeden yatırımcılara eskiden üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum.

Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    umarım rusya - abd inatlaşması suriye'de ölü noktalara atılacak bir kaç füze ile sınırlı kalır.
    Fazla takılmayın bu laflara, Trump bazen iyi uçuş yapıyor..örn. bir zamanlar ''dünya K.Kore'nin ABD'ye ulaşabilecek füze yapabileceğini görmeyecek'' demişti..3. uçak gemisini Kore açıklarına göndermişti felan..

Nitekim sonraki twitinde kısa bir süre sonra yumuşamış gözüküyor..

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük istihdamcısı olacaktı, ne oldu..gerçi yine belirli bir istikamette ilerliyor ama uçtuğu kadar değil..

3.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Formda bir zamanlar Türk Yatırımcının 2 bombardıman arasında bankamatiğe koşup hisse alacağını iddia etmiştim. ABD Savaş gemilerini Suriye yi vurmak üzere Akdenize gönderiyor. Rusya askerlerimize yönelik saldırı olursa karşılık veririz diyor. Tüm bu gelişmeler ışığında yabancı borsamızı 106 bine basıyor ama ne hikmetse yatırımcı yine hisselere atlıyor. İllaki Savaşın çıkmasımı lazım. Ben borsada para kaybeden yatırımcılara eskiden üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum.
    Size bir bilgi vereyim ABD li 1279 yatırımcının bistteki payı 18milyar dolardır.

Hatta bir ek daha yapayım, 426 adet ingiltereli yatırımcının ise 8,2milyar dolarlık hissesi bulunmaktadır.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Fazla takılmayın bu laflara, Trump bazen iyi uçuş yapıyor..örn. bir zamanlar ''dünya K.Kore'nin ABD'ye ulaşabilecek füze yapabileceğini görmeyecek'' demişti..3. uçak gemisini Kore açıklarına göndermişti felan..

Nitekim sonraki twitinde kısa bir süre sonra yumuşamış gözüküyor..

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük istihdamcısı olacaktı, ne oldu..gerçi yine belirli bir istikamette ilerliyor ama uçtuğu kadar değil..
    adam normal değil be abi.

yoksa büyük sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Formda bir zamanlar Türk Yatırımcının 2 bombardıman arasında bankamatiğe koşup hisse alacağını iddia etmiştim. ABD Savaş gemilerini Suriye yi vurmak üzere Akdenize gönderiyor. Rusya askerlerimize yönelik saldırı olursa karşılık veririz diyor. Tüm bu gelişmeler ışığında yabancı borsamızı 106 bine basıyor ama ne hikmetse yatırımcı yine hisselere atlıyor. İllaki Savaşın çıkmasımı lazım. Ben borsada para kaybeden yatırımcılara eskiden üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum.
    Katılıyorum. An itibarıyla +3000 puan dipten çektiler yukarıya.

6.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    walla dostum ykbnk da 4.05 den aldım 4.08 den sattım seviniyorum derken

4.20 ye geldi..

Bir ara artıyı yaktı..

Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    adam normal değil be abi.

yoksa büyük sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
    Tamam normal değilde , o işlerde o kadar kolay değil bence..

Bir saat sonraki twitinde ilişkilerimiz iyi değil ama buna gerek yok..beraberce çalışalım vb. diyor..

Bunlardan bir şey çıkacağını sanmıyorum..birde nükleer var bu işlerin sonunda..kolayca göze alınabilecek şeyler değil..

8. Dolar çok terso birşey olmadığı sürece bir süreliğine sakinleyecek gibi bir görüntü çiziyor..
    Başbakanın MB yetkili demesi ortalığı yatıştırdı bir nebze de olsa

rusya abd savaşını dış borsalar fazla takmadı bizim de onlara uymamız beklenir..

MB bir hareket gerçekleştiremezse eğer çok fena terso yaparlar yalnız umutabi haklı..

o.25 falan ile geçiştirmeye kalkmaz inşallah

tahvil 14.50 12.75 fonlama gösterge 8 olmaz..

Hadi vatana millete geçmiş olsun bence fırtına bir süreliğine dindi.

Sayfa 364/1023 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •