Vesbe de 11.50 lere getirdiklerinde orada baskı ile tuttuklarnı gördüm, aslında 36000 tane olan pozisyonumu 17000 e düşürdümdü, burada belirtmedim , kimseyi etkilememek için... Yani bir aşağı yaparlar 10.80 -10.70 bandına ordan yeniden alırım diye düşündümdü, günler geçti geri de gelmedi öyle yatağa bağladılar..... bir an için dedim şimdi temettü haberi gelir 1 tl üstüne koyarlar 12.80 civarını gösterebilirler gapli alan test edilmiş olur diye döndüm 10 bin taneyi yukardan koydum geri

bir arkadaşımda Vesbelerini 100 bine tamamlamıştı ....işte arkasından bu Suriye olayları bahanesiyle fiyatı düşürdüler..... ama işte dün 9000 tane artıyla kapadım pozisyonları, heleki temettü haberi gelince , direkt çizdim
Uzun vadedede kesinlikle kazanacağız..... tabi bir 3. dünya savaşı senaryosu yaşamazsak

)) tek korkum önümüzde duran deli şeytanın ***hi Trump ın , neler yapabilecekleri.... öyle bir senaryoyu şimdilik düşünmek bile istemiyorum ....
ama şunuda belirteyim kesinlikle USA emparyalistlerinin karşısında RUSYA - İRAN - Suriye yi destekliyorum ve Türkiye kesinlikle bu paktın yanında yer almalı !!!!! Çünkü USA nın asıl hedefi İRAN ve İRANI da parçalarsa asıl sıra bize gelecek....... ve bu sefer aynı palavraları atıp tutucaklar.... RTE diktatör deyip , Kürtleri katlediyor masalları ile , bu sefer bize saldıracak ve komşuları ilede parçalanmış Türkiye ile emparyalistlere karşı koymak zorlaşıcak..... O yüzden bölgede komşularımızla bir olursak USA ve köpeklerinin bu coğrafyada başarmasının imkanı yok !!!!! Ama Türkiye USA yanında yer alırsada , hükümetin tam bir USA köpeği olduğunun ve şimdiye kadar anlatılanların sadece palavra ve sahtekar masallar ve senaryolar olduğunun delili olur !!!!!
artık temettümüz açıklandığına göre , şu an net rakamı düştüğümüzde 9.50 tl den işlem gören bir VESBEmiz var bugün itibariyle.... hesaplarımıza göre bu yüksek kurlarla 1.80-2 tl civarı karla seneye bitirebiliriz ve seneye temettü rakamız 1.50 brut civarlarına ulabilir....... Yani SPEK sen babayı almaya devam edeceksin buralarda tut dolan , ucuzlattığın sürece biz pozisyonları artırmaya devam edeceğiz....... Her türlü yol SPEK i mikmekten geçiyor.....
bir tek 3. dünya savaşı senaryosu hepimizi miker

))
---------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
Yer İmleri