Sayfa 321/928 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Dikkatimi çeken bir şey var.
    Çok fazla küçük yatırımcı var deniliyor fakat ne sosyal medyada ne de burada devamlı yazanlar hariç kimseler yazıp çizmiyor hisseyi.
    Aklıma iki seçenek geliyor,
    Ya 60 yaşında dedeler nineler bu küçük yatırımcılar o yüzden yazıp çizmiyorlar
    Ya da millet utancından yazmıyor kendini böyle bir batakhaneye düştüğünü göstermemek için.
    ben hep diyorum hissede sıkıntı ky değil....hisse by da dağınık vaziyette ondan hisse çıkamıyor gerçek alıcı olmadığı için....hisseye engel ky değil tam tersine fillerin tepişmesi ve dengeli bir dağılım var...normalde ilk 2 veya 3 de toplanması lazım hisse ama öyle değil....

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    bu hisse endeksin 60 bin olduğu zamanlarda su haliyle, 110 bin endeks le eşitlenmesi icin 8 liralarda olması gerek, malesef 3,80 ve 8 lerde degilse değeri reel olarak düşük demektir.kısaca biz düşürmuyoruz, fiyat bunu gösteriyor
    brisa-doas-halkbnk da öyle ortak...benim bildiklerim....ky olan hisseler çok net belli oluyor örneğin halkbank ky kaynıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    brisa-doas-halkbnk da öyle ortak...benim bildiklerim....ky olan hisseler çok net belli oluyor örneğin halkbank ky kaynıyor...
    Ortak halkbankta kaynayanlar arasında bende varım. Delilik yaptım bu tezek için düşerse alırım dediğim nakitle halkb aldım dün. Zaten alıştık düşmeye birazda orada düşerim.

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben hep diyorum hissede sıkıntı ky değil....hisse by da dağınık vaziyette ondan hisse çıkamıyor gerçek alıcı olmadığı için....hisseye engel ky değil tam tersine fillerin tepişmesi ve dengeli bir dağılım var...normalde ilk 2 veya 3 de toplanması lazım hisse ama öyle değil....
    ortak by da olsa, o by yatırımcılar 3,80 den mal almıyorlar, nerden alama yi düşünüyor sence 2 lira olsa mi diyor, alemsin valla, ben 3,80 den alıyorum by almıyor

5. Adamlar istese 3 80den 480ne 5 milyon hisse toplarlar ,yok öyle dertleri, isteyen kim olursa 3,80 den aliyor, ky düşünüyor olamazlar alıp kazansin diye, by hic bulaşmıyor, ky hala aliyor, en ufak bir kizartida yeni alanlar 5,veya on kademe aşağı satıp birbirine gidiyor, ,

Bist %1 düşerse bu fiyatta bile%4 düşüyor gubre, su anda bile bist dünkü düştüğü dahi aldi, gübrenin 4,10 üstünde olması gerekirken 3,90 dahi geçmiyor. Ky kaynıyor hissede kum gibi hemde

6. 2014 de yapımına başlanan Amonyak tankı Temmuz 2017 de tamamlandı.. Deneme üretimlerinden dolayı son 3. çeyrek de pek etkisi olmadı ama son çeyrekte bir nebze katkı verdi. Bu sene tam randımanlı kullanılmasıyla üretim maliyetlerini büyük ölçüde aşağıya çekilecek..

Artık önemli yatırımlar büyük ölçüde tamamlandı. Yeni yatırımlar gelmezse para direk kasaya akar bundan sonra...

Şirket yıllık cirosuyla bugünkü piyasa değerinden 3 tane gübretaş alır..! Borsada şu an mantıksız bir fiyatlama var...

THY 2milyar dolar (4.5- 5.0 ) piyasa değerine gerilediğinde 2.50-3 fiyatlar verenler oldu.. O zaman da söyledim, uçaklarını, demirbaşlarını vs. herşeyini çöpe at cımdızlak bırak THY nın marka değeri 2 milyar dolardan fazladır diye...

Ne yazık ki bu durumlar bazen her hisse de olabiliyor...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7. Dikkat eden 2017 son çeyreğin 2015 den 2016 dan ne denli farklı olduğunu anlayacaktır..

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    2014 de yapımına başlanan Amonyak tankı Temmuz 2017 de tamamlandı.. Deneme üretimlerinden dolayı son 3. çeyrek de pek etkisi olmadı ama son çeyrekte bir nebze katkı verdi. Bu sene tam randımanlı kullanılmasıyla üretim maliyetlerini büyük ölçüde aşağıya çekilecek..

Artık önemli yatırımlar büyük ölçüde tamamlandı. Yeni yatırımlar gelmezse para direk kasaya akar bundan sonra...

Şirket yıllık cirosuyla bugünkü piyasa değerinden 3 tane gübretaş alır..! Borsada şu an mantıksız bir fiyatlama var...

THY 2milyar dolar (4.5- 5.0 ) piyasa değerine gerilediğinde 2.50-3 fiyatlar verenler oldu.. O zaman da söyledim, uçaklarını, demirbaşlarını vs. herşeyini çöpe at cımdızlak bırak THY nın marka değeri 2 milyar dolardan fazladır diye...

Ne yazık ki bu durumlar bazen her hisse de olabiliyor...
    Adamların hedefi kasada para tutmamak ky karpayı temettü veririz diye içleri gidiyor yalandan yere hersene 200milyon civarı yatırım gideri gösteriyorlar bu hersene böyle dewam ediyor bunlar ky nasıl düdüklenir eğitimi almışlar ve görevlerini çok iyi yapıyorlar bu konuda haklarını teslim etmek gerek

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 321/928 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •