Sayfa 400/969 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku
    Eğer ödünç bulamazlarsa açıkcılara ölüm

Galip Ağa açıkcı yakalar mı ki acaba OZGYO da olduğu gibi
    hangi hisse de hareket olsa bu ismi lazım değil yaptıcılar çıkıyor. işyat'dan habersiz bu tahtada kimse bişey yapamaz

2. Bugün yasak geleceği yapilan işlemlerden belli olmuştu. Ancak gorunen o ki acikci finansman ve piramite eğer metrodan virman olmaz ise isleri zor. Kiralayacak hisse de bulamazlarsa temerrüt alisi yapmaları gerekecek. YTD..

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zhero Yazıyı Oku
    hangi hisse de hareket olsa bu ismi lazım değil yaptıcılar çıkıyor. işyat'dan habersiz bu tahtada kimse bişey yapamaz
    Bende adını anmak istemem ama malesef bugünkü alışını gördünüz, sattı veya satmadı ama Türkiye'de borsanın durumu bu parası olan mevzuat çerçevesinde bütün sistemsel açıkları yakalar.

Şimdi 2.5 ten açığa satanlar 1.82 deki gep dolacak diye 2.23 lerden açık pozisyonlari kapatmadilarsa hissemizin kral oyuncusunun insafına kaldılar. açığa satış yasağı ile. Vah vah bir üzüldüm ki

5. Adam sattı tekrar girmez ise buralarda kalır dün ve bugün iş aldıkları da metro bağlantılı ise bir onlar kaldı diğerini satti adam

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Istihbaratim o yonde.
    Yarin cok acikci varsa kiralama oranlari yuksek olacaktir.
    3 gunde temiz kira alirim insallah.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. İyi akşamlar .Bir pasta atmak o kadar zor mu elinde olan arkadaşlar.Neyi bekleşiyoruz burda o zaman

8. Piramit ve yat finansmanin sattigi kadar metro alim yapmis muhtemelen virmanlamis olabilir

Sayfa 400/969 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •