Sağolasın Sevgili Wallace..keyifle okuduğuna sevindim..
Seninde değerli katkılarını bekleriz bu başlıkta..kimseyi yermek için söylemiyorum ama ben dahil diğer başlığı chat odasına çevirdik..değerli bilgiler mutlakaki oluyor ama patırtı gürültüde eksik olmuyor zaman zaman..kendi adıma sağolsun Gund, bilgiler, fikirler bu başlıkta derli toplu dursun diye buraya yazıyorum..
Ayrıca Gund'ı takdir ediyorum..bu kadar döviz açığı, borç vb.. dolara zaman zaman elindeki verilere bakarak düşecek diyebiliyor..herkesin harcı değil, cesaret ister bu ortamda..malum sürekli hep yükseliş taraftarı olmak(bende çoğu zaman dahilim bu işe), ki buralarda çok yaygın, pek iyi bir şey değil aslında..
Kendi adıma boş gezenin boş kalfası olduğum için bir bakıma hobi olarak günde ort. bir kaç saatimi bu konuları okumakla geçiriyorum..bilgi, analiz vb. kafada pek durmak istemiyor, bende buraya aktarıyorum..ve strestende kurtuluyorum

..artık doğru yanlış bilemem okuyanlar kendi analizini yapar herhalde..esasen parayı takip eden rotayıda takip eder..yoksa hedefimim al-sat yapıp çok kazanabilmek değil..o yüzden zaten TA ile pek ilgilenmiyorum..
Ayrıca bencede resesyondan kaçış yokta, bu resesyon kelimesini bizim piyasalar için mi kullandın..yaprak kımıldamıyor demişsinde..biraz açarsan piyasa hakkında daha fazla bilgimiz olur..selamlar..
Yer İmleri