Sayfa 375/917 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Daha önce de yazmıştım el mecbur bekliyorum, sanırım benim gibi olanlar da çoğunluk. Yapacak birşey yok. Satmak zorunda kalırsam ona da yapacak birşey yok. An itibariyle %25 yükseliş lazım ki koyduğumu alayım. Ki o da çok birşey ifade etmiyor. Dolayısıyla nick name iniz gibi uzuncu oldum. Allah başka dert vermesin. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Ne matuplatif forum ya, kimi 20 der savunur, kimi 1.95 der savunur.
    Serin gelin ey sallayıcılar. 5’in altında, ki ilk çeyrek bilançosundan sonra muhtemelen görür, verdiği kadarını alırım.
    Altı ay önce söyledim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet en kötüsü de o olur 1.95
    Çok komik değilmi?
    Ben bu borsada 2 TL lik bir hissenin 200 TL olduğunu da gördüm
    Halka 8 10 TL arz olup 0.20 kuruş olanında gördüm
    Maalesef ben borsada sizin gibi temel verileri baz alarak işlem yapmıyorum
    O yüzden sizede bana 5 in altını bekleyin demek düşer.
    Ama aynı teknik belkide buna bile müsade etmez kim bilir.
    Bir donen varsa koyarsın masaya eğer yoksa edebinle yazmasını bileceksin
    ...
     Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Hay maşallah, 1.95 de varmış [emoji23]
    40 cent bugünün parası, düşünceye kadar 30 cent yani tamamı 12 milyon dolar.
    Ben 40 milyona alıcıyım, şirketi içinden öderim.
    Sallayacaksanız usturuplu sallayın.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Kardeşim herkes kendi aklını kendine saklasın. Para kimin ise oyunu o kurar. Milletin parasından zararından karından sizene. Akıl veren çok. Para veren yok.

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Kardeşim herkes kendi aklını kendine saklasın. Para kimin ise oyunu o kurar. Milletin parasından zararından karından sizene. Akıl veren çok. Para veren yok.
    Aaaa olmadı şimdi sayın Venedik
    Mazur görün ama bu platformda bir zamanlar sizde akıl veriyordunuz o zaman.
    Halbuki biz burda sadece olayları farklı bakış açıları ile değerlendiriyoruz.
    O zaman biz susalım sen hep kendin yaz.
    Çok ayıp.

5. Smile

Herkes farklı bir havada, bari 10 Mayıs 2018 tarihi için tahmin yapalım yani 28 gün sonraya. Bakalım ilk çeyreği kim bilecek ya da yaklaşacak.
    İyi geceler... YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by Phantom Yazıyı Oku
    Herkes farklı bir havada, bari 10 Mayıs 2018 tarihi için tahmin yapalım yani 28 gün sonraya. Bakalım ilk çeyreği kim bilecek ya da yaklaşacak.
    İyi geceler... YTD.
    13.000.000

7.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Aaaa olmadı şimdi sayın Venedik
    Mazur görün ama bu platformda bir zamanlar sizde akıl veriyordunuz o zaman.
    Halbuki biz burda sadece olayları farklı bakış açıları ile değerlendiriyoruz.
    O zaman biz susalım sen hep kendin yaz.
    Çok ayıp.
    Sn Uzun burun, Ben akıl vermiyorum. Sadece kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Kimseye alın satın hiç bir zaman demedim. Dediğim ben bu hisseye inandım bekleyeceğim. Bunu derken de hissede pozisyon aldığım ve yatırım yaptığım için. Aldığın bir hisseyi kötülemek başka bir durum oluyor sanırım. Farklı bakış açısı dediğin devamlı kötülemek. Benim anlamadığım da bu. Bu kadar kötülediğin hissede ne işiniz var. Ben aldım ve bekliyorum . Nasıl hisseyi kötüleye bilirim. Sizin farklı bakış açısı dediğiniz başka bir şey..Yine diyorum, kutpo bana göre çok ucuz. Ucuz diye gidecek değil elbette. Ben bir gün mutlaka hak ettiği yere gelecektir diyoum ve ben o gün burada olacağım. Şayet sizin gibi hissenin ne zaman gideceğini bilip gitmeden önce trene binecek kadar bu işi bilseydim şimdi buralarda yazı yazmak yerine maldivlerde tatil yapıyor oluyordum üstad. Şimdi 3. çeyrek bilançosunu bekliyorum. İyi gelirse ne ala, gelmezse yola devam. Sen bize üzülme bak keyfine..

8.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn Uzun burun, Ben akıl vermiyorum. Sadece kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Kimseye alın satın hiç bir zaman demedim. Dediğim ben bu hisseye inandım bekleyeceğim. Bunu derken de hissede pozisyon aldığım ve yatırım yaptığım için. Aldığın bir hisseyi kötülemek başka bir durum oluyor sanırım. Farklı bakış açısı dediğin devamlı kötülemek. Benim anlamadığım da bu. Bu kadar kötülediğin hissede ne işiniz var. Ben aldım ve bekliyorum . Nasıl hisseyi kötüleye bilirim. Sizin farklı bakış açısı dediğiniz başka bir şey..Yine diyorum, kutpo bana göre çok ucuz. Ucuz diye gidecek değil elbette. Ben bir gün mutlaka hak ettiği yere gelecektir diyoum ve ben o gün burada olacağım. Şayet sizin gibi hissenin ne zaman gideceğini bilip gitmeden önce trene binecek kadar bu işi bilseydim şimdi buralarda yazı yazmak yerine maldivlerde tatil yapıyor oluyordum üstad. Şimdi 3. çeyrek bilançosunu bekliyorum. İyi gelirse ne ala, gelmezse yola devam. Sen bize üzülme bak keyfine..
    Maldivlerde tatil yapacak çok. Yanlış bilgi olmasın kesinlikle KP değil ama Gürallar Maldivde dev bir otel yapıyorlarmış.
    Hangi Güral onu da bilmiyorum henüz, üç kardeşde otelci malum.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 375/917 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •