Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Aktifde subeden hesap acip yine sube vasitasi ile bono almak istesek bono yok bugun deme ihtimali var mi dostum? Son gunlerde bono alamayanlarin yazilarini goruyorum. Bilgin var mi bu konuda?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    N kolay bono alıyorum sınır yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    elbette efendim, bilgi alır almaz huzurunuza aktaracağım...

kyg,
    Estagfurullah. Hiciv dolu bir cevap olmus. Pek paylasan yok bu konuda. Degerli bilgilerinizden mahrum birakmayin bizleri. Saygilar...

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    N kolay bono alıyorum sınır yok.
    Tesekkurler. Aktifin gecmisini en iyi bilenlerdensin. Kisir tartismalardan uzak duran nadir uyelerdensin. Eyvallah

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    kaça çıktı faizler?
    Arkadaş ( rugankundura ) hep böyle afaki takılıyor. Gönlündekini söylüyor. Gerçekler çok başka. Emir büyük yerden '' finasal işlerin içindekiler hesap verecek '' diye tv. ekranlarında tehdit edilen bir ülkede yaşadığını unutuyorlar. Şu an döviz candır.

5. Arkadaşlar burdaki arkadaşlar hep %14 - %14.25 faiz alabildiğinden bahsediyor. Hangi bankadan alıyorsunuz bu faizleri siz ? Şu an bütün büyük bankalar %11.50 anca veriyor. Siz nasıl alıyorsunuz %14- %14,25 ? Buyrun bu da türkiyedeki tüm bankların fazilerini karşılaştıran sistem.
    https://www.enuygun.com/mevduat/

6. Şu an canlı tarih 13 nisan
    teb bank %14.50
    Ing e-turuncu %14

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by dotrak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burdaki arkadaşlar hep %14 - %14.25 faiz alabildiğinden bahsediyor. Hangi bankadan alıyorsunuz bu faizleri siz ? Şu an bütün büyük bankalar %11.50 anca veriyor. Siz nasıl alıyorsunuz %14- %14,25 ? Buyrun bu da türkiyedeki tüm bankların fazilerini karşılaştıran sistem.
    https://www.enuygun.com/mevduat/
    %16 gecelik alıyorum,mevduat garantisi önemli değilse riske girerim dersen Aktif'e bak.Buradaki arkadaşların çoğu kelle koltukta oran kolluyor yinede az alıyorlar. ben niyeti bozduğum için Aktifteyim.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    çok çok az,AKTİF günlük 16,04 verirken değmez. en az %18 olmalıydı.
    gecelikten farkı yok, 122 gun beklemek zorunda degilsin, istedigin zaman satarsın, ayrıca Carmıklı gurubu hertürlü Çalıklar a 10 basar, başlarında eski Akbank Genel md var. Aktif e para yatırmak için deli olmak gerek, yarın patlasa haberin olmaz.

Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •