bu haftayı 4,10+ kapatırsak işi sağlama almış oluruz.mayısta 4,30 yolu açılır.
bu haftayı 4,10+ kapatırsak işi sağlama almış oluruz.mayısta 4,30 yolu açılır.
Herkese hayırlı kandiller. Kur du faiz di altın di..parayla kafayı fazla bozup devreleri yakmayın. Sağlığınıza dikkat edin.![]()
Beni yanlış anlama ama dolar yükselmeden önce (4.00 altında iken) çok mantıklı hareket ediyordun ancak doların hareketi ile mantıklı düşünceyi bırakıp buradaki insanlarla inatlaşmaya başladığını ve bu da seni hatalara sevk edebileceğini düşünüyorum (Çok kesin konuşuyorsun ki burada kimse ne yükseleceğini nede düşeceğini biliyor).. Bunu sende çok iyi biliyorsun ki buradaki birçok kişi uzun süreli dolar yatırımcısı.. Adamalara hisseden sunu kazandım demenin hiç bir mantığı yok. Sen ise dolar ve borsa arası geçiş yapan birine benziyorsun.. Daha önceleri birçok konuda seninle aynı fikirdeydim. Ancak son zamanlardaki inatlaşmaların gerçekçi düşünceden saptırmış gibi duruyor.. Saygılar.
🤗 estağfurullah.. gecenin kutsiyetine binaen..kendime hatirlattim. Haftasonu piyasa kapalı. Pazartesine kadar dolarcilar.. dinlenebilir..birbirimizi kapalı piyasada gazlamanin manası var mı?
Yer İmleri