Sayfa 277/958 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Yeter artık... hep bahane bahane...
    Çıkacak kağıt her zaman çıkar.
    Hisseler speklerin elinde oyuncak
    Olmuş. Üç beş kağıdın dışında bütün
    Kağıtlar %50-%100 arasında
    Çıkış yapmıştı. Bu aralar %10-20
    Arası düşüş yaptı. Bu gayet normal...
    Çıkmayan hissenin çıkan hisseler den
    Daha çöktü düşmesi anormal.
    Ne güzel oynuyorlar. Kıçı kırık
    5tl olan hisseler bile 90tl olmuş.
    Sanalda kim kime dum duma... yeter
    Artık. İnsanda sinir minir
    Kalmadı. Öleceksek ölelim
    Artık. Yeter yahuuu
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Bizim rezil kağıtta her türlü ahlaksızılığı görmek mümkün.6.70'lerin üstüne çıkması beklenirken 6.64 'den alıyorlar.anlamak mümkün değil..Trump delisi yine bir şeyler söyledi herhalde döviz hareketlenmiş.Bizimkide geriye saymaya başladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

4. artık beni hint filmleri de kesmiyor. tv kapatıp sessizce ekranda yanıp sönen kırmızı-yeşil ışıklı rakamları iizlyorum. ytd

5. bu hafta sonu bir açıklama gelmedi ya. haftaya ümit var değilim. devrik yazdım. ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Screenshot_2018-04-13-23-40-53.jpg
    Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.
    Cumamız ve MİRAÇ Kandilimiz Mübarek olsun.
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Günaydın.DElidir ne yapsa yeridir miisali sabah sabah FÜZE haberleriyle uyandık.Dünyanın bir ucundan dünyayı idare etme hırsından vazgeçmeyenler bu dünyaya özellikle ortadoğuya huzur vermeyecekler anlaşılan.İnşallah güzel memleketimize ve güvenlik güçlerimize bir zarar gelmez.Ne vatki ekonomik istikrar beklemek boş bundan böyle.Pazartesi piyasaların açılışı hiçde hoş olmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by waktanw Yazıyı Oku
    Günaydın.DElidir ne yapsa yeridir miisali sabah sabah FÜZE haberleriyle uyandık.Dünyanın bir ucundan dünyayı idare etme hırsından vazgeçmeyenler bu dünyaya özellikle ortadoğuya huzur vermeyecekler anlaşılan.İnşallah güzel memleketimize ve güvenlik güçlerimize bir zarar gelmez.Ne vatki ekonomik istikrar beklemek boş bundan böyle.Pazartesi piyasaların açılışı hiçde hoş olmayabilir.
    Günaydın. Tam aksini düşündüm ben de. Gerilim sonlandırılmış oldu bir şekilde. Amerika ve avanesi, söylediğimizi yaptık havasıyla sakinleşecek. Pazartesine daha çoook zaman var, ne olacağı bilinmez. Bu kadarla kalırsa Borsa İstanbul füzeleri ateşler gibime geliyor.

Sayfa 277/958 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •