Özet Bilgi |
2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na Çağrı |
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? |
Evet |
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? |
Hayır |
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? |
Hayır |
|
|
Genel Kurul Çağrısı
|
Genel Kurul Tipi |
Olağan Genel Kurul |
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi |
01.01.2016 |
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi |
31.12.2016 |
Karar Tarihi |
06.03.2017 |
Genel Kurul Tarihi |
29.03.2017 |
Genel Kurul Saati |
14:00 |
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih |
28.03.2017 |
Ülke |
Türkiye |
Şehir |
KOCAELİ |
İlçe |
DİLOVASI |
Adres |
Dilovası Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısım D-1003 Sok. No:4 Dilovası Kocaeli |
|
Gündem Maddeleri
|
1 - Açılış ve genel kurul toplantı başkanının, oy toplama memurunun ve tutanak yazmanının belirlenmesi |
2 - Genel kurul toplantısı sonunda, tutanakların imzalanması için toplantı başkanlığına yetki verilmesi |
3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2016 Yılı Faaliyet Raporunun, 2016 yılı hesap dönemine ilişkin, finansal tablolar ile hakim şirket raporunun okunması, müzakeresi, kabulü veya reddi |
4 - 2016 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor özetinin okunması |
5 - 2016 Yılı hesap dönemi kâr/zarar hesaplarının okunması, müzakeresi, Yönetim Kurulu'nun kar/zarar dağıtımı ile ilgili teklifinin görüşülerek kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi |
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi |
7 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesi, görev sürelerinin belirlenmesi |
8 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikası" ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması |
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylık brüt ücretlerinin belirlenmesi |
10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin onaylanması |
11 - 2016 yılında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı 'Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 1.3.6. maddesi kapsamına giren işlemler ile ilgili Pay Sahiplerine bilgi verilmesi |
12 - Şirketin 2016 Yılı hesap döneminde şirketin sosyal yardım amacıyla vakıf ve derneklere yaptığı bağış ve yardımlar hakkında genel kurula bilgi verilmesi ve 2017 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi |
13 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin 2016 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi |
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda 2016 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi |
15 - Dilek ve görüşler |
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
|
EK: 1 |
2016 Yılı Olağan GK Toplantısına Çağrı.pdf - İlan Metni |
EK: 2 |
Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı_08.03.2017.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı |
EK: 3 |
İç Yönerge.pdf - İç Yönerge |
EK: 4 |
Kar Dağıtımı YK kararı-Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı |
EK: 5 |
Hakim Şirket Raporu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı |
|
|
Genel Kurul Sonuçları
|
Genel Kurul Yapıldı mı? |
Evet |
Genel Kurul Sonuçları |
29.03. 2017 tarihinde saat 14:00'te Şirket merkezinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin sonuçlar ekli tutanakla sunulmaktadır. |
|
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
|
Kar Payı Dağıtım |
Görüşüldü |
|
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
|
EK: 1 |
Eminiş AŞ. 2016 Olağan GK Toplantı Notları.pdf - Tutanak |
EK: 2 |
Hazirun.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi |