Hayattta herşeyi BARDAĞIN BOŞ YARISI felsefesinden bakma pesimist yaklaşımı tercih ederseniz bizim elimizden birşey gelmez,ben en başta Brsan ın 243 milyon net karını yazdım ki, tarihinde böyle bir netkar yok , holding toplam cirosu 2014 den 2018 e sadece 4 yılda 10 milyar tlden 20 milyar tl ye ikiye katlama yolunda ilerliyor bunu da görmek istemiyorsunuz.
USDın rekorlar kırdığı 2014-2018 döneminde dolar bazında rekormu olması gerekiyor, burası Türkiye ülke paramız Türk Lirası, ben de diyorum ki Borusan Holdingin son 4 yıllık yukarıda sunduğum genel tablo BİR BAŞARI PROGRAMI dır.
Eğer GERÇEKTEN Bryat ımıza ve bu gruba olumlu inancınızı veya beklentinizi kaybetti iseniz sizin için vedalaşma vakti gelmiş olabilir mi ,önce kendinizin ve tabiiki buradaki ortak müdavimlerinizin daha fazla moral motivasyonları da hergün negatif yorumlarınızla yıpratılmamış olur bizler de burada Bryat ile naçizane makus talihimizi yaşamaya devam ederiz .
Son yazılarınız da bahsetiğiniz grubun toplam borcunu da burada siz yazabilirsiniz bizler de öğrenelim ,en sonunda da Borusan grubu Katarlı veya arap gruba bağladınız ya pes diyorum ha öyle bir ihtimal bu hisseleri nerelere getirir çok iyi bilirsiniz.