ülke paramız Türk Lirası ama maalesef distribütörü olduğumuz ürünleri TL ile alamıyor ve satamıyoruz.. keşke öyle olsada TL den baksak,Holding de bakmıyor zaten...Holding bilançosunu $ olarak gördüm..bu tavsiyeyi Holdinge de iletin.
ben satışa adet ve tonaj olarak bakıyorum...bakıyorum ve yine bir "Rekor" göremiyorum..
ben grupla ilgili bir sıkıntım olduğunu söylediğimi sanmıyorum...sıkıntı ülke ekonomisinin bizlere, Patrona yansıması ile ilgili...bu kadar baskıda korkudan konuşmayanlar, sermayesini kaçıranlar ve sessiz cığlıklar...bunları duymuyorsunuz galiba...yakın zamanda piyasada batış, kaçış hikayelerinin olası olarak görüyorum...mahalle yanarken saç taranmasını anlayamam...
evet artık final yapıp çıkmak istiyorum...diğer Arkadaşlarda bunu istiyor... hayaller gerçek olsun...semtine uğramaz lar borusanın... ve bu Arkadaşların kağıdı verme imkanı şu an yok... o kadar alıcıyı nereden bulacak değilmi BOZKIRLI...

son olara Katar Arap vb. sıkıntı yapmayın...yıllar önce satış için Hintli Firma ile anlaşılan Borusan Telekom ve yapılamayan satış ve bunun devamında "bence" yediğimiz kazık unutulmamıştır.