Sayfa 326/930 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Yoksa kağıdın düşünelecek neyi var.1 yıl sonra en az 13 14 kuruş temettü verecek.Bu parayı 84 kuruşa veriyor.Dört işlem bilen herkes karının faizi katlıyacağını hesap edebilir.Gerisi ayrıntı fon bu, bugün az kazanır ,yarın çok kazanır o kısmına aklımı çok yormamaya karar verdim.Çünkü piyasalar çok kötü sağlam kağıt bulmak zor.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    daha önce bu soruya cevap mahiyetinde bir yazı yazmıştım,1ci olasılık silkeleme ki 81 e kadar geri döndüğü için bu olasılık geçersiz / 2ci olasılık yıl boyunca yükselişlerde kullanacağı merdiveni temettü öncesi ayarlamıştı bunu ancak ekranı takip eden ve hareketleri anlayan birisi çözebilir işte bu merdiveni savaş davulları çalmaya başladığında yani twetten bir gün önce senin be bizim bilmediğimiz bir konuyu onların bilip o ayarladığı merdiveni 1 günde bozup eliindeki malı teslim etmesidir.hepsi bu.
    E takaslara bak o zaman TEB in işyatırımın malı artmış.Nasıl olacak o malı teslim işi.

Ben senin teorine pek inanamadım.Neyse kokusu çıkar varsa bir şey.O gün sen de malı teslim ettin ,alttan aldın.Karı nerde adamın))))))

Senin küçük yatırımcı dediğin grup da o kadar salak değildir ,tek günlük hareketle dalmaz millet, hareketli bir kaç gün lazım kağıda dikkat toplayabilmek için.Burda olay iki günde oldu bitti.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben senin teorine pek inanamadım.Neyse kokusu çıkar varsa bir şey.O gün sen de malı teslim ettin ,alttan aldın.Karı nerde adamın))))))
    kâğıt illaki buralarda ömür boyu kalmıyacakya zamanı geldimi benden aldığını başkasına teslim etmeyi bilir merak etme .

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    kâğıt illaki buralarda ömür boyu kalmıyacakya zamanı geldimi benden aldığını başkasına teslim etmeyi bilir merak etme .
    Bunlar bekletir. ...

En iyi para cebinizdeki para
    yat.tav.değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Senin küçük yatırımcı dediğin grup da o kadar salak değildir ,tek günlük hareketle dalmaz millet, hareketli bir kaç gün lazım kağıda dikkat toplayabilmek için.Burda olay iki günde oldu bitti.
    işte en büyük yanlıs kâğıdın oturmasını beklemek oysaki kâğıt oturacak diye beklerken bir anda 98 i görüverir sonra geri döner yine almazsın 82 den ,yine otursun dersin kâğıt 84 te çakılır kalır ,bir bakmışsın kâğıt busefer 99 a vurmuş sonra sana posası kalır ve 1 yıl beklersin temettüyü oysaki adam hem temettü alır hem ana parasınıdan karı 2 kez çıkarır .)))

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    işte en büyük yanlıs kâğıdın oturmasını beklemek oysaki kâğıt oturacak diye beklerken bir anda 98 i görüverir sonra geri döner yine almazsın 82 den ,yine otursun dersin kâğıt 84 te çakılır kalır ,bir bakmışsın kâğıt busefer 99 a vurmuş sonra sana posası kalır ve 1 yıl beklersin temettüyü oysaki adam hem temettü alır hem ana parasınıdan karı 2 kez çıkarır .)))
    Kalvin sana anlatamıyorum her kağıdın doğası yatırımcısı farklıdır.Senin dediğin kağıtlar misal ihlas,ieyho falan bir kademeye yüzde 4 5 bırakır kumar işleridir.Bu kağıt öyle değil ,işyatta dediğin işler mümkün olsa 7 8 yıllık kağıdın yatırımcıları olan arkadaşlar var burda daha evvel de şahit olurlardı,o işi yapan adam o gün bence 1 lira kazanamadı.Nedeni de benim açımdan meçhul.Bakalım bir gün anlarız belki.

Sayfa 326/930 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •