-
ETYAT Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1902878 Yıllık Değ%:116
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Gönderim Tarihi
26.02.2018 18:11:49
Açıklamalar
Yönetim kurulumuzun almış olduğu karara istinaden,
- Şirketimizin Gedik Portföy Yönetimi A.Ş'den sağlamış olduğu portföy yönetim hizmetlerinin 28.02.2018 tarihi itibariyle sonlandırılmasına,
- 01.03.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere şirketimizin portföy yönetim hizmetlerinin "Metro Portföy Yönetimi A.Ş" den sağlanmaya başlanmasına,
-Şirketimiz ile Metro Portföy Yönetim A.Ş arasında imzalanan "Kolektif Yatırım Kuruluşları Portföy Yönetimi Çerçeve Sözleşmesi"'nin bir örneğinin Sermaye Piyasası Kuruluna gönderilmesine,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
-
Bayağı zamandır yazan yok, virane gibi olmuş. Demek ki iyiye gidecek. Uçacak kaçacak diyen yok, damdan düşer gibi düşecek diyen yok. Sakin bir sayfa olmuş. Tecrübeli arkadaşlar yorumlar ise sevinirim. Özellikle metro'nun hisse portföyü yönetmesi konusunu.
-
3- 5 lotlamı yakıp söndürüyor bu arkadaş yine bugun çok yandı söndü bi hareket lazım gari
ytd anlamam
-
Eli kulağında bugün yarın harekete başlar YTD
-
Bu tip hisselerin devri bitti borsada artik, güvenli limana yineliyor insanlar artik geçte olsa, heleki ne is yaptığı belli olmayan iki sandalye bir masa şirketler bitti, zaten çoğunda da patronlar erken davranıp ölü fiyata dediğimiz fiyatlara satıp önce onlar kaçtılar kendi hisselerinden. Reis deyip cuma günleri cuma mesajı atan , profillerinde reisin resmini kullanan bu patronlar ilk çelmeyi seçimlerden önce ekonomide attılar reise. Ama güya caktirmiyorlar bunuda, hepsi hissesini sattı çoktan dolara cevirdiler, ky kaldı birtek hissede.yazık kimlere kaldı memleket.
-
... batış...
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dolar alan carikla gezer deniyordu, tersi oldu, dolar altın euro bozdur un faize yatırmayın haram dendi ,borsaya getirin ülke kazansin dendi, borsada milletin parasi eridi bitti tükendi,
Acaba diyorum bunlar hükümet programimiydi, milletin parasını borsada patronlara yedirmek, şimdi bakıyorumda birçok hisse de patronlar ölü fiyata hisse satiyorlar, fiili dolaşımı nerdeyse %100 cikarttilar, dibin dibi yok,sattikca satıyorlar, ve birdaha yukardan alan ky nin kurtarma imkanıda yok.
Herhalde amaç buydu hükümet programı, cunki kimse bu düzene dur da demiyor.spk sadece rüşvet almakla meşgul.
Su durumda bende bahceliyi destekliyorum ve erken secim tek çözüm gibi geliyor, bazen değişiklik iyi gelir...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri