Sayfa 470/1023 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Gelecede yonelik beklentilerim.

TCMB den 2 hamle bekliyorum. 1. sadelesme ve 2. si de GLP yi 12.75 ten 15 e artirma. Yani 225 baz puan artirim.

Daha once yazdigim gibi faiz artiriminin piyasalara etkisi 3-4 aydan once olmaz. Akp icin onemli olan 2 ay. Sonrasi onemli degil.

Kur ne kadar duserse onlar icin avantaj. Cunku kur duserse fiyatlara yansimasi hizli olur.

Dolarda cekilme 3.85 e kadar olabilir bu surecte. Daha altini pek mumkun gormuyorum.

Simdi secim havasi var ama uzun surmez. Ohal kosullarinda secime girmek en bastan negatif.

Eger secim ikinci tura kalirsa secim iptal olabilir bazi bahaneler one surulerek.

Diyelim ki Erdogan ilk turda secildi, fark etmez. Turkiyenin gercekleri ortadadir ve bu iktidar basarisiz olmustur.

Eylulden sonra dovizde tekrar yukari yonlu hareketler hiz kazanir.

Cunku ECB Taperinge baslar. Bizim gibi gelismekte olan ulkeler de faiz indirimlerinin sonundalar zaten,

Ama asil bomba Trump cehphesinde yasanacak. Senato secimleri var. Cumhuriyetcilerin kaybetmek ihtimali yuksek

Iste o zaman Trumpin koltugu sallanacak ve gorevden alinacak bir sure sonra.

2019 da Trumpin olacagini dusunmuyorum. Bu DXY ye yarar. Fed her kosulda 3 faiz artiracak. Belki de 4

Turkiye bu secimle hic bir seyi degistiremez. Tam tersine bugun Turkiye de ekonomik kriz oldugu ilan edilmistir

Yok Suriyeymis, yok dis mihraklarmis. Geciniz bunlari.

Ekonominin surdurulemeyecegini anlayan AKP nin baska sansi yoktu

Erdogan 2 hafta once bunun hazirligina baslamisti zaten.

Bu Baskin secim olmekte olan bir hastanin son istegini yerine getirmek gibidir.

Turkiye guclenerek cikamaz bu secimden, tam tersine daha da zayiflayacak.

Birakin AKP kazansin, birakin bu ekonomik enkazin altinda onlar kalsin.
    Dolarin geri gelmesi normal.
    Soylentiler farkli.
    Bknz mb. ne kadar altin almis.
    Altin nerede ingiltere.
    Altin karsiligi borc.
    Faiz 18
    Aradaki fark ortulu odenekten.
    Eeeeee
    Ne zamana kadar gider secime kadar.
    Oyle hesaplamislar.
    Sonra atesden gomlek.
    Yandi helva.
    Secime kadar dolar dustu. Ekonomi iyii

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bu kadar olumlu gelişmeler sonucunda merkez bankası faizleri düşürmeli..
    Dostum devlet büyüklerimiz ne diyordu; dolardaki yükselişin bir sebebi yoktur..

Walla bende sağdan-soldan bakıyorum, üstten alttan, herbiryerden..olumlu bir şey göremiyorum..

Bende büyüklerimizden esinlendim şimdi; dolardaki düşüşün sebebi yoktur..

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu Baskin secim olmekte olan bir hastanin son istegini yerine getirmek gibidir.

Turkiye guclenerek cikamaz bu secimden, tam tersine daha da zayiflayacak.

Birakin AKP kazansin, birakin bu ekonomik enkazin altinda onlar kalsin.
    katılıyorum. ancak benim bildiğim bu 'adam'lar o enkazın altında kalırlarsa öyle kolay kolay pes etmezler, iktidarı sürdürmek adına çok daha vahim politikalar izleyebilirler. ha sonuçta dibe vurur bir yerden çıkarız ama ne kadar sürer çıkmamız, ne halde çıkarız bilinmez. yok, kazara bu seçimi kaybeder de bomba başkasının elinde patlarsa bir sonraki seçimde, ki bu 5 yılı bulmaz kanımca, çok daha güçle geri gelirler..

iki ucu b.klu değnek.

4. Arkadaşlar şimdi dolar biraz düştüya hemen çıkacaklar meydanlarda tv.de biz düşürdük dış mihraklar korktular daha güçleneceğiz söylemleri yer alacak.seçimde bize oy verirseniz doları 2 -3 liraya kadar düşürürüz diyecekler.uçtuk uçacagız vs vs.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bir atasözü var..... , Düğün aceleyse gelin hamiledir... [emoji16]Allah hayırlı neyse memlekete onu versin diyelim ..
    Güzel tesbit, cuk oturmuş..forever teşvik...nereye kadar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Düğün aceleyse gelin hamiledir...

Sevdim bu lafı.

Bizim Lorel ve Hardinin hamilelikleri sadece dış borcun şişkinliği desek tek başına yeterli değil.

Ya OHAL durumuna ne demeli...

Demokratik bir seçim kavramıyla ikisi yanyana gelince anca "OHA" olmalı.

24 ağustosu bile bekleyemediklerine göre gelin her an pırtlatabilir
    bir halt olacağı yok.

kapanna topikte demiştim bu sene kesin oalrak 15 temmuzda seçim var diye ama onu bile beklemedik hayırlısı olsun diyelim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 470/1023 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •