2015 yılında verilen sermaye artışı sözü var.buna ne diyeceksiniz holdinge bu yakışıyormubu yazacaklarım burada kimsenin hoşuna gitmeyecek hatta çok kızacaklar olacak ama gerçekler bunlar.adamlar 50 yıl önce bir şirket kurmuş pek çok insanda buraya para vermiş ve senelerce aldığı kar payı ile mutlu mesut yaşamışlar taa ki borsaya açılana kadar .bu insanlar senelerce sermaye arttırımı gibi taleplerde bulunmamış sebebi bunlar şirketin ortağı olmuş 3 aylık bakmamış olaya siz ne yapıyorsunuz hisse iki hareket çekti 350 den aldımız aşağı gelince vay zarar ettim niye sermaye arttırmıyor ver ateşi.sizlerin 3 yıldır burda olanı varmıdır acaba.?sermaye arttırsın 5 tavan yapsın paramı alim gidim adam 30 yıldır ortak sizin gibi gelip geçici değil.çok istiyorsanız varsa imkanınız toplayın 40 bin hisse oturun yönetime.yönetime baskı yapacakmışlar kardeşler apartman yönetimi değil orası holding.yönettikleri paralara bir bakın.sermayesine değil.ben bu şirkete 2015 yılında 2 lotla girdim.halimden memnunum sizin gibi gelgeççi değilm.bazısı yazmış yazık bu şirkete yönetilemiyor.fiyatı şu an 1.000 tl olsa biriniz kalmaz burada sizin yerinize başkaları gelir tek fark o.50 yıldır ne işler yapmışlar o na bakın derdiniz sermaye olmuş 5 tavandan elinizdekini çakmak olmuş.ağır hakaret etmeyin
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri