Sayfa 477/1023 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ohele 10 gün önceki 4.20 ye yelken açan atağı saymıyorum !! ne kadarlık bir faiz artışı gerektiğini ovp söylüyor zaten !! yapılır mı orasını bilemem
    Yerliler beklemiyormuş faiz artışını,yabancılar bekliyormuş...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yerliler beklemiyormuş faiz artışını,yabancılar bekliyormuş...

saygılar/başarılar
    dövizde olan yerlidir o ! normal yerli için enflasyonun düşmesi önemli !!

Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Ben tersi düşünüyorum milleti bunaltmalı ki oyları toplasın bak bana oy vermezseniz daha kötü olur korkusunu hissetmeli vatandaş
    O zaman halkta desin ki 16 yildir ben mi yonetiyorum ulkeyi. Biraz akilli olsun

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ovp (orta vadeli plan ) ye göre dolar kuru bu yıl 3.73 seneye 3.92 2020 de ise 4.02 hedefleniyor !! şu anda limitler çoktan aşılmış durumda !! 2 yıl sonrasının kurunu yaşıyoruz hele 10 gün önceki 4.20 ye yelken açan atağı saymıyorum !! ne kadarlık bir faiz artışı gerektiğini ovp söylüyor zaten !! yapılır mı orasını bilemem
    bu sene enflasyon %6 2020ye kadar da %3 ve %2 olursa neden olmasın :D

sadece usd-petrol döngüsünden enflasyon %20-30 lara çıkartırlar. bunu bile göremiyorlar. normalde petrol yükselir dolar düşer ama şu ekonomik durumda türkiyede bu olmaz.

arabistanın petrolü 90 dolara oturtmak gibi bir hedefi var diyorlar

5. aman efendim aman
    sar gelmiş hoş gelmiş

maşallah imf ile ilgili ne varsa paylaşmışlar kendileri bir tek imf nin bize olan uyarısını paylaşmayı unutmuşlar.
    bardağın dolu tarafını görendir

bir de unutmadan bu aralar abd yi batırmıyorsunuz galiba
    usd 4,20 lere uzayıncada 1 hafta göremedik sizi

Walla bravo bir tek Tusiad erken seçimi doğru bulmadıklarını belirtmiş..oda paranın gücü herhalde..

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, iş dünyası olarak erken seçimi doğru bulmadıklarını söyledi.

Bloomberg’e konuşan Bilecik, “2018 yılının yapısal reformlar ve enflasyonla mücadele yılı olmasını bekliyorduk” dedi.

“Erken seçim yapmak yapısal reform ve enflasyonla mücadele sürecini tamamen ortadan kaldırır" diye konuşan Bilecik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"OHAL sürecinde seçim, Türkiye'yi dış dünyada zorda bırakır. Bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan ve diğer siyasi liderlerden seçimlerin zamanında yapılacağına dair aldığımız mesajları tamamen desteklemiştik.”
    Diğer odalar, yani şakşakcılar yıkama yağlama işlerini iyi beceriyorlar..örn;

TİM/Büyükekşi: Erken seçim kararı son derece olumlu
    Dün CB erken seçim felan yok deseydi..bu koro durup durup seçim mi olur, istikrarsızlığa davatiye vb. derlerdi..

Gelinen durum böyle..padişahım çok yaşşa..

7. tüsiadın yapısal reform dediği ne biliyor musunuz? yapısal reform dedikleri kendilerine daha fazla imkan ve subvansiyon, halktan çıkacak vergi ödemelerin mümkün olduğunca artırılması, ücret artışlarının azaltılması, durdurulmasıdır. econ 101 denir buna.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    aman efendim aman
    sar gelmiş hoş gelmiş

maşallah imf ile ilgili ne varsa paylaşmışlar kendileri bir tek imf nin bize olan uyarısını paylaşmayı unutmuşlar.
    bardağın dolu tarafını görendir

bir de unutmadan bu aralar abd yi batırmıyorsunuz galiba
    usd 4,20 lere uzayıncada 1 hafta göremedik sizi
    Yövmiye önemli..herkesin işi var, gücü var..

Sayfa 477/1023 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •