Sayfa 583/814 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Devlet ne yapsın tuvalet kağıdı ihalesinde mı değerlendirecek mis . Sermaye artırımı olursa zaten önce kota sonra bize sokarlar. Yok sermaye artırımı olmazsa helvanın unu benden

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. kot dışı kalan hiç bir hisse geri dönmedi o yüzden boşa yazılar yazmayın

3. Borsa tarafından, neden hisse senedinin tahtasının kapatıldığının bildirilmesi ve açılabilme koşullarının kapatılma tarihini izleyen 5 iş günü içerisinde değerlendirilmesi sonucunda yeniden işleme açılabilir. Bilgileri yeterli olan şirketin hisse senetlerinin işlem sırası; aynı pazarda, gözaltı pazarında veya yalnızca o şirkete ait hisse senedinin işlem göreceği yeni bir pazarda, borsa tarafından belirlenen çerçevelerde yeniden başlatılabilir.

Transtürk için ne kadar geçerli arkadaşlar ?

4. twitter denen zımbırtıda ismi lazım olmayan bayana hala güvenen tipler olmasını aklım almıyor.
    Bende onların kafadan istiyorum deniyorum deniyorum olmuyor !!
    en ufacık bir ümit bulmak için 2 gündür okuyorum soruyorum uğraşıyorum ama yok yok yok!!!

5. Kota disinda kalan firmalar tekrar sisteme girebilmek icin enbaşindan herşeyi incelenerek sisteme geri gelebiliyorlar.. Bu işte çok zor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ama asil kansizligi yapan bunlar degil sen bist olarak bi sure verirsin bu riski alan sistem de durur yada durmaz.. Bist ky yi magdur ediyor.. Bunlarin seramyesi vasat bir holdingin kapsindaki mersedesle ayni rakamda diye bukadar kisiyi magdur ediyorsun.. Firmanin ozsermayesi ceyrek milyar ona bişey yok bize var bunun adini ben koyamiyorum.. borcu mu var davasi mi var niye kapattin firma yetkililerinin bile haberi yok kimse sebep sizi Rabbime havale ediyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. vay be batırdı bizi inanamıyorum halen neler yazmak geliyor içimden günlerce bağırdım alın şu yönetim kurulu kararını diye
    ne oldu adamlar geçirdi en azından zaman kazanırdınız tahsisliyi yapmak için

bakalım kotasyon yönergesine madde 28 e göre işlem yapacak mı

8. aır battık mı kardeşim inanaıyorum ya ytd

Sayfa 583/814 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •