Artan

12,10 10 18:10
15.402,50 10 18:10
81,95 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu faşist darbecilerlen, aynı sofraya oturmamak için ne yapmalı o zaman, efendim?

Bu faşistler yüzünden, benim kodeste yattığım aylar sayılamaz bile!
    Kacis yok , tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksiniz (tabiri kötü anlamda yazmıyorum samimiyetinize istinaden rahat yazıyorum )

Siz ne darbeler gördünüz ne darbeler geri puskurttunuz kimse darbe yapmaya kalkamaz, kalkmazda. . hem baksaniza böyle iyi dükkan sahibi nerede bulunur

Afiyet olsun.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...
    hem baksaniza böyle iyi dükkan sahibi nerede bulunur

Afiyet olsun.
    Glavye sürçmesi oldu sanırsam Sahip o; müdavim, müşteri artık neyimse, biziz

Afiyet olsun.

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Glavye sürçmesi oldu sanırsam Sahip o; müdavim, müşteri artık neyimse, biziz

Afiyet olsun.

İstifa edicem diyor ne yapayım ikna etmeye çalışıyorum , reha kaya inatçı çıktı

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...
    reha kaya inatçı çıktı
    Sarı yüzünden hep; beyaza dönünce bir şeyi kalmaz zannımca

Sarı yüzünden hep; beyaza dönünce bir şeyi kalmaz zannımca
    2 koli beyazdan bahsetti okadar beyazla vay vaaaaay :kahkah :kahkah

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    2 koli beyazdan bahsetti okadar beyazla vay vaaaaay :kahkah :kahkah
    Doğrudur efendim. Gaya ağabey genelde öyle bir miktarla gelir; üçe beşe bakmadığım için tam miktarı ertesi gün pek hatırlamam
    Sofra 10 (+,-2) saat sürer genelde. Buyrun siz de teşrif edin toplantıyı sevgili MedwiG.
    Ne güzel olur. Öğlen uyandığınızda bizi hatırlıyorsanız; tanışmışız demektir

Doğrudur efendim. Gaya ağabey genelde öyle bir miktarla gelir; üçe beşe bakmadığım için tam miktarı ertesi gün pek hatırlamam
    Sofra 10 (+,-2) saat sürer genelde. Buyrun siz de teşrif edin toplantıyı sevgili MedwiG.
    Hah Ali bey, en sonunda doğru bir şey söylediniz!

Ben gelmeyeceğim için, davet edemiyordum.

Ben toplantı yapacağınız ile ilgili mesajı gördüm ama beni tanimadiginizdan belki istememe gibi bir durum olabilir diye ki olabilir normaldir, böyle ortamlarda hep birlikte olan insanlar gene aynı olsun isteyebilirler bu yuzden herhangi birşey yazmak istemedim.. ama bu mesajıniz beni çok sevindirdi , eğer diğer sofra katılımcılari içinde bir sorun oluşturmaz ise gelmek isterim çok mutlu olurum.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •