Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
bu hisse ipini kopmuş danalar gibi her gün 20 düşerken ismi dikkatimi çekti ankaralı bir arkadaşım vardı bir gün bir cinnet geçirmesi ile eskişehirde katliyam yaptı hem kendini hem de oglu öldü olayda eşi ve kızı kurtulmuştu allah rahmet etsin o da pursaklar saray köyünden idi o zamanlar biraz araştırdım fakat hiç almadım devamlı düşüyordu zamanla ihalelere giriyor hemde millieğitim gibi bakanlıklardan ihale kazanıyor yinede yatırımcıya az da olsa koklatmıyordu yıllar geçti seçim geldi ve dün tavan yaptı 2 gün 10 küsür açtı bizde huylu huyundan vaz geçti dedik ve atladık bir kaç al sat verirse maliyetim 1.42 al sat yapar belki hasarsız kurtuluruz diye düşünüyorum
ilk defa duyuyorum.çok acı.allah rahmet eylesin. patron diye geçinen iş adamı kılığındaki mafyacıklar veya hırsız spekülatör.eğer bu yazıyı okuyor vede ahiret inancınız varsa ... allah büyük çıkacak elbet bir zamanlar sizden bu ah lar. burdaki insanlara çin işkencesi gibi yaptığınız manipülasyonların elbet yasal ve ahir hayatta karşılığı elbette olacaktır. yok efendim borsa sabır işidir,yok zamanı var,yok o yok bu.geçiceksiniz bu işleri.senin yada sizin yaptığınızın serbest piyasa yada borsa etiğiyle alakalı bir durum olmadığını sen yada sizler gayet iyi biliyorsunuz.