Sayfa 46/580 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 361 - 368 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Sn.Cok400 detaylı yorumunuz için çok teşekkürler. Şahsen dünkü hareketi erken buldum. Gönlüm biraz daha kısa barlar ile 9 a gelmesini isterdi. İşte o zaman çift haneye 1-2 günde rahat gelebilirdi . Ancak ben hala en geç önümüzdeki hafta içinde 10 seviyesinin görülebileceğini ve bunun olması durumunda ekstra dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    bilgi için teşekkürler sn UAlkya.
    görebildiğim kadarıyla bgc nin elinde bu kadar hisse yok. olsa olsa açığa satış yapmıştır. tahminimce yabancılar satıyor havası vermeye çalışıyor. ya finansla anlaşmalı yada değilse ödünç hisse aramaya başlamalı. ha onu bilmiyorum mery teyze gibi takas yetkisi yok da başkası üzerinden al sat yapıyorsa o da ancak t+2 de görülebilir. bgc nin takas yetkisi olup olmadığını bilen varsa yazarsa seviniriz

29.03.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic.A.Ş. payları ile ilgili olarak 8,89-9,03 fiyat
    aralığından 104.983 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve
    Yorgan San.Tic.A.Ş sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 29.03.2017 tarihi itibariyle %5,19 sınırına
    ulaşmıştır

BOSTANCI OTELCİLİK VE TURİZM İŞLETMESİ A.Ş.
    Hacı Nuri Öztaşkın

4. 2.10 dan toplayan patronun hedefini merak etmiştik zamanında.Demek ki hedefi 9 değilmiş. Kağıt 9 olmasına rağmen hala topluyor ise vardır bir bildiği demek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    2.10 dan toplayan patronun hedefini merak etmiştik zamanında.Demek ki hedefi 9 değilmiş. Kağıt 9 olmasına rağmen hala topluyor ise vardır bir bildiği demek lazım.

En son 4 lerde aliyordu asagi dusmemesini saglamisdi.
    Sonrasinda yabanci alicilardan 2-3 arasi alan 3.7 e kadar satmaya basladi onun satisindan sonra 4,2 lere cikti .. yabanci tl bazinda kazanmisdi ama dolar tarafinda kari erismisdi.
    Bakalim bostancinin bu alislarindan sonra neler yasayacagiz.

Yavas yavass yatassss

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlerime dayanmaktadır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn.Cok400 detaylı yorumunuz için çok teşekkürler. Şahsen dünkü hareketi erken buldum. Gönlüm biraz daha kısa barlar ile 9 a gelmesini isterdi. İşte o zaman çift haneye 1-2 günde rahat gelebilirdi . Ancak ben hala en geç önümüzdeki hafta içinde 10 seviyesinin görülebileceğini ve bunun olması durumunda ekstra dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.
    meğerse yataşın diğer ortağı öztaşkınlar dün 100binlotluk alım yapmış. ve bu bilgiyi bizler bu sabah öğrenebildik. böylelikle bu bilgi, benim dünkü tahminlerimi anında çöp etti sn boga_ayi. bu başarısız tahmini de "karavana listeme" kaydettim

7.  Alıntı Originally Posted by ROMEO Yazıyı Oku
    En son 4 lerde aliyordu asagi dusmemesini saglamisdi.
    Sonrasinda yabanci alicilardan 2-3 arasi alan 3.7 e kadar satmaya basladi onun satisindan sonra 4,2 lere cikti .. yabanci tl bazinda kazanmisdi ama dolar tarafinda kari erismisdi.
    Bakalim bostancinin bu alislarindan sonra neler yasayacagiz.

Yavas yavass yatassss

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın romeo yakın zamanda bostancı otel elindeki lotları nuri beye devir etmişti. Ben öyle hatırlıyorum. Siz de hatırlıyor musunuz

8.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    meğerse yataşın diğer ortağı öztaşkınlar dün 100binlotluk alım yapmış. ve bu bilgiyi bizler bu sabah öğrenebildik. böylelikle bu bilgi, benim dünkü tahminlerimi anında çöp etti sn boga_ayi. bu başarısız tahmini de "karavana listeme" kaydettim
    Sn. Cok400; İçinde bulunduğumuz hayatın kendisi de öyle değil mi senaryo yazılır bize de senaryoyu bilmeden oynamak düşer. Aslında borsada teknikte her zaman olmasa bile çoğunlukla bizim bilmediğimiz arka plandaki gelişmelerin yansıması. Bu yansımadan ne kadar fazla çıkarım yapabilirsek o kadar kazanç elde edebiliriz. Patronun bu seviyeden alım yapıyor olması ciddi bir veri bence. Bu gazla daha gidebilir....

Sayfa 46/580 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •