Sayfa 333/611 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 4883 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    İcbc de %5 e yakın 47 000 bin lot nerde beyler yine virmanlamışlar nereye virmanladılar.iş e bir ara virman çekmişlerdi .oraya yapmamışlar bu kez.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

itina ile döşemişler...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

2.  Alıntı Originally Posted by SaVaRoNa Yazıyı Oku

itina ile döşemişler...
    alın size virman nasıl yapılır görün der gibi .ıcbc den 1 günlüğüne iş e aktarılmıştı.fark görülünce ertesi gün tekrar ıcbc ye aktarmışlardı.profesyonel işlem yapmışlar

3. Arkadaş çok güzel özetlemiş fazla söze gerek bırakmamış

4. Yönetim değişikliği tamam sıra geldi sermaye arttırımına öyle temenni ediyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by hızlıgon Yazıyı Oku
    Yönetim değişikliği tamam sıra geldi sermaye arttırımına öyle temenni ediyoruz
    yönetim değişikliği her hisseye olumlu yansımıştır, gelelim tekniğe 35.18 geçilip 41.30- 43.80 görülmeli. bu bistte özellikle döviz bazında çok düşük kaldı.

6.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    yönetim değişikliği her hisseye olumlu yansımıştır, gelelim tekniğe 35.18 geçilip 41.30- 43.80 görülmeli. bu bistte özellikle döviz bazında çok düşük kaldı.
    Allah canını alsın bu hissenin 43.80 i göremedi ama süpriz yapıp 33.80 kapadı, genede tebrikler, 10 tl hata da olsa nokta atışı yapmışınız....

7. dostlar takas paylaşma imkanı varsa paylaşın .slm ve dua ile .kalın sağlıcakla

8.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Allah canını alsın bu hissenin 43.80 i göremedi ama süpriz yapıp 33.80 kapadı, genede tebrikler, 10 tl hata da olsa nokta atışı yapmışınız....
    Papaz efendi hisseyle ilgili bilgi verecek bilgin ve kapasiten yoksa Dostum Tecrübeli kardeşimin ve bir başka dostumuzun yazılarını alıp alıntı yapıp yorum ve hakaret etmen senin hakkın değil. .CAN alınacak biri varsa.oda sensin keşiş efendi. Aynı senin dilinle bizde sana diyelim ALLAH canın alsın emi..Selam ve dua ile....
    Not: Görende seni tanımayanda dersi ne üstadmış. .Senden iyi bir TENEKE çıkar. ..
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 333/611 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •