Sayfa 309/725 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Bugün Galatasarayspor puan kaybetmese dahi haftaya Galatasaray-Beşiktaş derbisi var.Anlatmaya çalıştığım Beşiktaş'ın Başakşehirspor ile maçı yok,o şans geçti eline ve değerlendiremedik.zorda olsa Galatasaray ile olan derby maçına ortak olduk.Başakşehir mi?..Osmanlıspor bu maçı kaybederse eğer işi çok zorlaşır.Takımım diye söylemiyorum,oyun anlamında maçları dilerim izliyorsunuzdur.Risk var mı?evet var..YTD

2. [QUOTE=ozannn;2056020]Sayın rowıng;maç sonuçları bundan sonra etki eder.Çünkü puanlar birbirine yakın ve risk oranı yüksek hala.Beklentinin satın alınması için risk oranı biraz azalmalı diye düşünüyorum.Biraz sonra ki maç olabilir mi? sabır..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD[
    En önemli gerekcem bedelli yapmak zorunda olması ve bunun için fiyatın yukarı çekilmek zorunda olmasi irdi ( malesef SPK değişiklik yaptı ve artık bu fiyatın yukarda olmadı zorunlulugu ortadan kalktı. Çünkü bütün hisseleri bjk dernegi alcakti. SPK yasa değişince bakınız gsray bedellisi)
    4,20 lerde teknikn çok güzeldi ama sonra bozuldu zaten 4,00 kırılınca freni patladı 3,75 geldi o da patlayınca 3,40
    Bilanço cok iyi gelecekti geldi ama etkisini olmadı
    Qatar airways sponsoru vardı ama halen ses yok
    Geriye bir tek maç sonuçları kaldi

Sayın rowıng;ben sadece fikstür üzerinden şampiyon olabilme düşüncelerimi yazdım.Nasip kısmet..Olursa iyi olur olmazsada canımız sağolsun.Sanırım (yarın ki Malatyaspor maçını almak koşulu ile) önümüzde ki hafta Maç sonuçlarına göre kara görünecek Herkese iyi akşamlar.YTD

4. [QUOTE=Rowing;2056278]
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın rowıng;maç sonuçları bundan sonra etki eder.Çünkü puanlar birbirine yakın ve risk oranı yüksek hala.Beklentinin satın alınması için risk oranı biraz azalmalı diye düşünüyorum.Biraz sonra ki maç olabilir mi? sabır..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD[
    En önemli gerekcem bedelli yapmak zorunda olması ve bunun için fiyatın yukarı çekilmek zorunda olmasi irdi ( malesef SPK değişiklik yaptı ve artık bu fiyatın yukarda olmadı zorunlulugu ortadan kalktı. Çünkü bütün hisseleri bjk dernegi alcakti. SPK yasa değişince bakınız gsray bedellisi)
    4,20 lerde teknikn çok güzeldi ama sonra bozuldu zaten 4,00 kırılınca freni patladı 3,75 geldi o da patlayınca 3,40
    Bilanço cok iyi gelecekti geldi ama etkisini olmadı
    Qatar airways sponsoru vardı ama halen ses yok
    Geriye bir tek maç sonuçları kaldi
    Değerli ortak. Niyetim ortaya tartışılacak bir mesele atmak ve/ya can sıkmak değil. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum: düşüncenize göre bu baskının nedeni bedelli midir?

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    osmanlısporun bu hafta başakşehirspor ile olan maçının öneminide görebiliyorsundur kartal bey;ytd
    Malatyayi bi yen önce sonra gs git galip gelmen sartiyla gel osmanlida basaksehir i yensin başka varmi daha iş bitti bu aksam

6. [QUOTE=stress;2056325]
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku

Değerli ortak. Niyetim ortaya tartışılacak bir mesele atmak ve/ya can sıkmak değil. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum: düşüncenize göre bu baskının nedeni bedelli midir?
    Bu sorunun cevabını bilmiyorum neden baskılanıyor. Zaten SPK yönetmeliğin i değiştirdiği için bi önemi kalmadı benim için bedellinin

7. Dün cimbomun maçı adam gibi yöneltilseydi yine puan kaybediyorlardı ancak bizim rakibimiz başakşehir ,bugünki maçı alsak, cimbomu yensek bile, başakşehirin kalan 4 maçta puan kaybı şart, işin kötü tarafı arda'da form tutmaya başladı,bu sene beşiktaş hissesinin yükselmemesi bence şampiyonluğa inanılmıyor , inansalardı primlemeye başlarlardı.

[QUOTE=stress;2056325]
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku

Olabilir Galatasaray haricinde bariz baskı var. Galatasaray için bedelli uzun bir süre konuşulmayacak ama diğer kulüpler için o risk var.

Sayfa 309/725 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •