Sayfa 90/213 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 713 - 720 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by yalcindag20 Yazıyı Oku
    Üstad buçim hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?

SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BUCIM,

ciddi bir düşüş trendine girmiş gözüküyor. 5,76 bandı önemli bir yer burayı kırabilirse yükseliş trendine girme ihtimali olabilir. 5,87 bandını da kırar ise buradan sonra yükseliş trendine girmiş olur diye düşünüyorum. düşüş trendi devam ettiği sürece gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    BUCIM,

ciddi bir düşüş trendine girmiş gözüküyor. 5,76 bandı önemli bir yer burayı kırabilirse yükseliş trendine girme ihtimali olabilir. 5,87 bandını da kırar ise buradan sonra yükseliş trendine girmiş olur diye düşünüyorum. düşüş trendi devam ettiği sürece gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ytd.

Teşekkürler [emoji4]

SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sayın jamiryo hocam selam
    Yarın sabah Müsait olduğunuzda kısa vade menderes bakabilirmisiniz.
    Tşk ler iyi geceler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. hocam sanel ve escom için teşekkürler. müsait olduğunuzda emkel'e bakabilir misiniz. teşekkür ederim

5.  Alıntı Originally Posted by muteber Yazıyı Oku
    Sayın jamiryo hocam selam
    Yarın sabah Müsait olduğunuzda kısa vade menderes bakabilirmisiniz.
    Tşk ler iyi geceler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    günaydın,

mndrs te bana göre bu saatten sonra pek bişi yapmak doğru olmaz. tamamen spekülatif hareket ettiğini düşünüyorum. grafikte tutmaz. bu saatten sonra birileri elindeki malı satmış ise hisse kendi haline kalır. daha satamamışsa da yukarı aşağı sert hareketleri devam eder ta ki alıcı bulana kadar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

6. Hocam gunaydin. Tmpol yorumunuzu alabilirmiyim.

7. Günaydın hayırlı kandiller bereketli günler

8. EMKEL,

kısa vadede de bir düşüş trendine girmiş gibi. orta vadede de yükseliş trendinde. 1,37 önemli bir bant bence buranın altına düşmediği takdir de 1,44 bandını kırıp orta vade yükselişine devam etmek isteyebilir. aşağıda muhtemel destekleri işaretledim. orta yükseliş trendini bozmaması için de 1,27 önemli bir bant. ayrıca sanki bir sıkışma olacak gibi duruyor son zamanlarda. 1-2 güne belli olabilir bu tam olarak. ytd.

Sayfa 90/213 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •