abd topa mı girmeye başladı ?? yeni mi başladı yani ?? türk siyasetinin/devlet yönetiminin topunu en az 60 yıldır abd sektirmiyordu da, şimdi mi topa girmeye başladı ? bora bey gibi bu mevzulara az çok hakim birinin, 12-eylül öncesi dahil eski dönemleri de yaşamış birinin böyle bir cümle kurması garibime gitti..iyi parti meselesini ben mi yanlış anlıyorum ? mesela herhangi bir seçmen oyunu iyi partiye verecekti ve/ama seçime giremedi diye oyunu akp'ye mi çevirecekti ? yani aslolan tayyip mi, öteki mi- sonuçta 2.turda ya tayyip ya öteki (her kimse o) seçimin özü bu, yoksa iyi parti seçime girmiş/girememiş, saadet listesinden girmiş, veya oymuş şuymuş, bunların ne önemi var ki ??
piyasanın bu hafta verdiği reaksiyon tuhaftı tabii.. evvela bahçeli'nin ani seçim çağrısına negatif reaksiyon verdi 3-5 kuruş yukarı yaptı, ertesi gün seçim 2 ay evvele alınınca sevdi bu işi, 8 kuruş aşağı gitti kur 2 saat içinde.. eğer 2 ay içinde seçimi sevdiydiyse niye cuma günü 4.08 dayandı (gerçi cuma hareketi merkez toplantısı öncesinde faiz talebini göstermek amaçlı olduğuna yorumlanabilir, çarşamba öğlene kadar yukarı tutabilirler)
Hay bin kunduz...😊Ben sadece ABD bin bir kaç gün önce seçimlere OHAL durumunda girmenin yanlışlığını vurgulayan ve AKP lileri çok sinirlendiren beyanına dikkat çekmek istedim. Millet bir itibarsizlastirma gayreti ve telaşı içinde. Komik oluyor..
Kömür karasısa zipladı geldi bunların kıçı sahiden tutusmüş twiterdakiler abondene cafede camlık denen dağılmıs.viop alibey omaha baldayı denen akyalaklar 2 kelimeyi bir araya getirip cumle kuramıyorlar darbe ağır olmuş
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri