Sayfa 18/487 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 137 - 144 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by AsiRuh Yazıyı Oku
    Beklenti varmı yok blançolar berbat iyi niye yükseliyorsun bir gelişmemi var? Varsa önceden birileri öğrendiyse buda suç, eeeeeeeeee ne diye yüseliyorsun turizm rekormu kırıyor yok, eeeeeeeeee ne oldu otellerin arazisinde petrolmü çıktı altınmı?

Niye yükseliyor demekki spekülatif, açıklama yok borsada yatırım için gerekli hiçbir olumlu verisi yok, eeee birileri malı topladı( hatta 0,43 kadar) şimdi birilerine yıkıp para kazanma zamanı , yükselirmi 10 bile olur borsa bu al hep bunlardadır 100 bile yaparlar, aşağısıda yukarısıda yalan , burda görev spk da alacak brüt takasa, internettten alım satıma kapat, yatırımcı zarar etmez gidecekse brüt takasdada gider gözaltındada, en azın insanları dolandırmayı kendilerine meslek edinmiş ahlak ve şeref yoksunlarının önü kesilir. Mndrs tektu martı ygyo......... Nedir bunlar ya dolandırıcılık alayını gözaltı pazarına .....................
    0,62 Kuruştaki bir hissse için bunları yazmana hiç lüzum yoktu.

2.  Alıntı Originally Posted by AsiRuh Yazıyı Oku
    Beklenti varmı yok blançolar berbat iyi niye yükseliyorsun bir gelişmemi var? Varsa önceden birileri öğrendiyse buda suç, eeeeeeeeee ne diye yüseliyorsun turizm rekormu kırıyor yok, eeeeeeeeee ne oldu otellerin arazisinde petrolmü çıktı altınmı?

Niye yükseliyor demekki spekülatif, açıklama yok borsada yatırım için gerekli hiçbir olumlu verisi yok, eeee birileri malı topladı( hatta 0,43 kadar) şimdi birilerine yıkıp para kazanma zamanı , yükselirmi 10 bile olur borsa bu al hep bunlardadır 100 bile yaparlar, aşağısıda yukarısıda yalan , burda görev spk da alacak brüt takasa, internettten alım satıma kapat, yatırımcı zarar etmez gidecekse brüt takasdada gider gözaltındada, en azın insanları dolandırmayı kendilerine meslek edinmiş ahlak ve şeref yoksunlarının önü kesilir. Mndrs tektu martı ygyo......... Nedir bunlar ya dolandırıcılık alayını gözaltı pazarına .....................
    Kuyruk acısı var herhalde :-)

3. Bizler martıyla evliyiz kardeş biz çok acı çektik şimdi bırakta sefamız olursa onuda sürelim maliyet 1.09 5 yılı aştı hissede oluşum al sat biraz trade ettik şimdide gidiyor bize laf anlatamazsın kardeş burada boşa yazma ben nice spek gördüm taban tavan ama kağıt hep bizdeydi çünkü maliyete gelene kadar evimiz burası ben zarara kağıt terk etmem isterse 30 krş olsun ytd

4. Hisse açıkçıların elinde oyuncak hale gelmiş durumda. Birileri açığa satışla basıp korkup satanların mallarını alttan alıp yerine koyuyor. Yeni tahta bir nevi sahipsiz kalmış gibi. Tahta sahibi bu açıkçıları bacağından asmadıkça dalgalı denizde sallanıp durmaya devam eder bu hisse.

5. Bir gün tahta sahibi bu açığa satış yapanları bir yakalayıp tavan serisi ile perişan etse ne güzel olurdu.

6. Başkanlık pek yaramadı gibi. Zaten dün sonuçlardan sonra fazla alım gelmedi.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. mrgyo iyi satış yedi

8.  Alıntı Originally Posted by Calypso3 Yazıyı Oku
    Bizler martıyla evliyiz kardeş biz çok acı çektik şimdi bırakta sefamız olursa onuda sürelim maliyet 1.09 5 yılı aştı hissede oluşum al sat biraz trade ettik şimdide gidiyor bize laf anlatamazsın kardeş burada boşa yazma ben nice spek gördüm taban tavan ama kağıt hep bizdeydi çünkü maliyete gelene kadar evimiz burası ben zarara kağıt terk etmem isterse 30 krş olsun ytd
    Türkiye'de gayrimenkul fiyatları siz aldığınızdan bu yana beş yılda kaç kat arttı, Herkesin malumu, Bence hissenin fiyatı düzeltmelerle artmaya devam edecektir.
    YTD

Sayfa 18/487 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •