24 Nisan 2016 Bist100 83000 ttrak 69 TL 24 Nisan 2018 Bist100 110000 ttrak 69 TL
24 Nisan 2016 Bist100 83000 ttrak 69 TL 24 Nisan 2018 Bist100 110000 ttrak 69 TL
Son düzenleme : orca1001; 24-04-2018 saat: 20:10.
Kar güzel gelmiş , inşallah toparlar
Konsolide olmayan Bilanço net kesin rakam değildir % + 1,5 artış >>> 56.201.064 tl
Konsolide Bilanço nedir : Ana ortaklığın ünvanı altında düzenlenen ve ana ortaklık ile bağlı ortaklığın ve kontrol gücü ana ortaklıkta olan iştiraklerin konsolidasyon yöntemi uygulanmak suretiyle varlıklar, yabancı kaynaklar, özkaynaklar gelir ve karlar ile gider ve zararlarını bir bütün olarak gösteren, iştiraklerin ise özkaynaklardan pay alma yöntemi uygulanarak eklenmesi suretiyle oluşturulan konsolide bilanço, konsolide gelir tablosu ve bu tabloların eki diğer konsolide finansal tablolar ile dipnotları ifade eder
özeti şu , Konsolide Olan Bilanço : verilen rakamların değişmeyeceği net kar zarar verisidir,, yani bir Şirketin Konsolide olmuş bilançosu diye bir rakam duyarsanız o rakam değişmez,
Konsolide Olmayan Bilanço nedir ?
Net olmayan Bilanço rakamlarıdır ,,,inanmayınız , her an değişebilir ,,, bazen kâr görünürken , birden zarar olarak karşınıza çıkar ,,, hisse fiyatını aşağı yukarı çekmek için ,, bu tür hilelere çok başvururlar ( Rakam oyunları )
özkaynaklar geçen yıl son çeyrek 757 milyon iken bu çeyrek 506 milyona düşmüş, sebebini bilen var mı? temettü verdiği için mi böyle diyeceğim ama temettüyü ayrı bir kalemden ödüyorlar diye biliyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.
Marco Votka ve ekibi çok başarısız ,, bilançoyu detaylı inceledim ,, hiiç hoşuma gitmedi ,, her tarafı çürük elma bildiğiniz,, ( rakam oyunları , kılıfına uydurmuşlar )
en son Votka kendini feda etmek yerine , pazarlama müdür yardımcısını gönderdi,,
esas oyuncu dururken , yedek oyuncuyu sepetledi,,
her zaman derim İtalyanlar hamur işi ( Pizza ) ve makarnaya çok yöneldiklerinden , sanayi işlerinde başarılı olamıyorlar,,, aşırı karbonhidrat yaramıyor..
yahu bi Japon getirin yönetim ve kadroya ,, adamlar dünyanın en zeki insanları ve becerikliler, tuttukları işi koparıyorlar ,,,
İtalyanlar gibi yönettikleri fabrikanın piyasa değerini günden güne eritmiyorlar,
Türk traktörün piyasa değeri , nerdeyse pul'a döndü,,, yıllardır eriyor,,,
nolcak bu Traktör ve Biçerdöverin hali
TTRAK - 25.04.2018
Şelale düşüşlerde hisseye girilmez , düşüşün düşüşü var , boşuna pahalı pahalı hisse edinmek akıl karı değil , yabancının maliyeti çok çok düşük 8- 9 tl lerde ,, ]
önünüzü görmeniz önemli ,
Sap döner keser döner bir gün gelir hesap döner dolar bazında bir arkadaş 26 dolardı 2016 da demiş , borsada her hisse eninde sonunda zirvesini aşmaz mı , endeks 5 doları geçip 200 ü geçmez mi sabır gerek hemde çelik gibi sabır dayanabilen dayanır bu güzel ülkemiz inşallah çok daha iyi günlere geri gelecektir inşallah
Yer İmleri