bu arada dolar bugün dar bir bantda gitti geldi.....acaba diyorum yarın muhtemel bir faiz indirimde dolar 4 altına 3,80 lere falan iner mi? var mı tahmini olan?zor gibi ama....
bu arada dolar bugün dar bir bantda gitti geldi.....acaba diyorum yarın muhtemel bir faiz indirimde dolar 4 altına 3,80 lere falan iner mi? var mı tahmini olan?zor gibi ama....
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
İyi geceler...![]()
Faiz ve para politikası döviz kurunu etkileyen en önemli unsurlardan biri. O nedenle burada da detaylı incelenmeli ve takip edilmeli bence. Çok alakasız bir konu değil dövizdeki yükselişle. Hatta dediğim gibi belki de dövizdeki yükselişle en yüksek korelasyona sahip enstruman.
Westworld adlı dizinin 2. sezonu başladı. Torrent'tan indirdim. Tavsiye ederim. Bu gece o nedenle benden kurtuldunuz. Hadi yine iyisiniz.![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Sayin ahalli herkes yaziyi okumus ama dusunmemis.
Soyle....
Kisaca....
Bence......
Borç faiz yaratir. Faiz de enflasyon.
Faizin ve enflasyonun yuksek olmasini istemiyorsan
Borçlanmayacaksın.
Borçlanırsan
Sana borc verenler.
Sana biraz daha borc vermek icin üretimini sanayine engel koyarlar. Bunu yaparsan borc vermem. Bunu yapmazsan borc vermem.
Isin ozu bu...
Simdi...
Irmaklari bile sattik..
Yonetenler diyor.
Eyyy iktidar sen bunlari da verirsen yola devam..
Vermezsen bzim vaktimiz var yeni iktidara da yaptırırız.
Butun olay bu..
Gerisini siz dusunun...
Tekrar edeyim , ülkeyi yönettiklerini iddia edenlerin aman Dolar 3.80 lere gelsin diye bir hesap içinde oldukları falan yok. Doların her sıçrayışından sonra aşağıya falan yere gelir mi diyenler 1- Doları shortlayıp kedinin ciğere baktığı gibi arkasından bakanlardır 2- goygoy, yapıp akılları sıra yandaşlık yapanlardır 3- piyasa manipülasyonu yapıp malı götürmek isteyenlerdir. 4- 2-3 yıldır Tl de kalmakta ısrar edip Dolarda her alış fırsatını tereddütleri nedediyle tepmiş ah keşke hayalleri kuranlardır. Benim aklıma gelen bu tiplemelerdir belki bunlar dışında da BETONCULAR, döviz geliri olmadığı halde dövizle borçlanıp hala batmamış ama sayılı günleri kalan sözde iş adamları da eklenebilir. Yani Dolar 3.80 olur mu sorusuna benim cevabım ah olsada malı götürsek diyenler için niye olmasın .
Yanılıyorsun ben geçen sene 3.88 den sattım ve mevduat bazende hisseden kazandim.bugunde tekrar dolara geçtim yarisiyla.gecen sene dolar alan mevduat karşısında kazançlı değil.ama bundan sonra ise dolarda olan kazanacak bence.benimkisi tahmin.yatirim tavsiyesi değildir.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri