Sayfa 343/928 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Gübre den artık fayda beklemenin bir alemi kalmadı. Güvenip yatırım yapan küçük yatırımcıya yazık oldu. Seçimden sonra faiz ve döviz arasına sıkışacak borsada malesef çok etkilenecek. Borsanın 87.000 - 92.000 bandına kadar geleceğini düşünüyorum.Tamamen kendi düşüncem. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by darkbeer Yazıyı Oku
    Gübre den artık fayda beklemenin bir alemi kalmadı. Güvenip yatırım yapan küçük yatırımcıya yazık oldu. Seçimden sonra faiz ve döviz arasına sıkışacak borsada malesef çok etkilenecek. Borsanın 87.000 - 92.000 bandına kadar geleceğini düşünüyorum.Tamamen kendi düşüncem. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Gecen haftadan itibaren gubrf nin yeni girenleri seçime kadar güldüreceğini düşünüyorum.ytd

3.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku

orta vadeli alım yerleri olabilir mi?Düşüş trendleri ortalama 2-3 yıl sürmüş.
    ortak abd-iran nükleer anlaşma gerilimi beni çok gerdi elimde ki hisselerin yarısını boşalttım.....grafiğe bakarsan yukarı gitme isteği var ama hala alıcılar isteksiz.....ytd

4. Hissenin değeri 2.62 iken nasıl olurda 3.94 lerde işlem görüyor çok şaşırdım enterasan

5.  Alıntı Originally Posted by darkbeer Yazıyı Oku
    Hissenin değeri 2.62 iken nasıl olurda 3.94 lerde işlem görüyor çok şaşırdım enterasan
    Piyasa yeni müzakere konusunu olumlu karşılarsa ki petrol düştü o zaman çarpı iki yaparsın.

6.  Alıntı Originally Posted by stron Yazıyı Oku
    Piyasa yeni müzakere konusunu olumlu karşılarsa ki petrol düştü o zaman çarpı iki yaparsın.
    hissemiz petro-kimya sektörüne bağlı....petrol fiyatlarının artması hissemize olumlu yansıyor...nasıl yansıyor peki petrol arttığında dünyada büyüme var algısı oluşuyor sonrasında diğer emtialara alış geliyor ve ürünler zamlanıyor.....gübre fiyatlarıda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak artıyor......bol şans.....

7. Hisse çok hasta olmaliki Tamamen hisseyi makinaya bağlamışlar, Endeks e anında düşüşlerde tepki veriyor, çıkış değil düşüşler bağlı. Düşüşler saniyesinde tepki veriyor ve düşüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Hisse çok hasta olmaliki Tamamen hisseyi makinaya bağlamışlar, Endeks e anında düşüşlerde tepki veriyor, çıkış değil düşüşler bağlı. Düşüşler saniyesinde tepki veriyor ve düşüyor.
    ölümüne sattım ortak fazla birşey kalmadı bende....gubrf % 65 sattım....bir miktar daha satacağım...yalan rüzgarı oldu bu şirket artık bu iş bilmez yöneticilerle aynı gemide olmak istemiyorum üfürsünler dursunlar....ytd

Sayfa 343/928 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •