Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
Sn mohikan güzel konulara değinmişsiniz.

Hisse net forumunun bazı topiklerin de ,tabi ki de dışarı da bazı ortamlar da, bazen de sorumluluk mevkiin de bulunanlar tarafından

2003 yılı öncesi ile 2003 sonrası 15 yıllık dönemi yapılan işler ve ekonomik olarak kıyaslamaya kalkıp daha önce neden yol yapmadılar, neden şunu yapmadılar tarzı kıyaslamalara ve de propoganda vari söylemlere rastlıyorum.

Ben sanıyorum 4-5 ay önce forumun bir topiğin de bir arkadaşa cevap olarak ,bununla ilgili bir makale kaleme almıştım.

İçine başka konuları da kattığım için biraz uzun olmuştu.

O YAZIM DA 2003 ÖNCESİ 20 YILLIK DÖNEMLE 2003 sonrası dönemin dünya da uygulanan para politikaları gereği karşılaştırılamayacağını anlatmıştım.

Siz biraz değinmişsiniz gerçi ama boş bir zamanınız da dünyanın ve ülkemizin son 40 yılını uygulanan ekonomi ve para politikalarına göre boş bir zamanınız da siz mi özet olarak anlatırsınız ,yoksa boş bir gün bulabilirsem ben mi özetleyeyim.

Yol yaptı,şu oldu bu oldu,daha önce şu yapıldı,sonra bu yapıldı,yapılmadı tarzı mugalatalara da bir cevap olmuş olur....
Vaktim olursa bir gün yazarım dostum.

Ama bunu bilenler (zeki azınlık) biliyor, bilmeyen veya işine gelmeyenler (bilmeyen, bilmediğini de bilmeyen çoğunluk) için hiç bir şey ifade etmiyor.

Bu nedenle bu tür çabalar bana boşa kürek çekmek gibi geliyor.