Sayfa 127/499 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 3992 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. İnşallah Sn. Batık.

Son attığım grafikteki paralel trend çizgisinin tavanından dönmüş bugün.

Olay ile ilgili olarak yorum yapamam ancak grafik olarak alt çizgiye kadar değebilir. Trend açısı güzel, sıkıntı edecek durum yok.

İki ileri bir geri de ileri gidiyor nasıl olsa.

5 iken de mutluyduk, seviniyorduk, oralara dönerse bile kimse üzülmesin. Bu yatırımcı sabrı beşiğinde öğrendi. Bu fiyatlara vermeyelim, potansiyelimiz yüksek.

Dileğim mantıklı fiyatına kısa sürede gelmesidir.

Yalnız yemek şirketine bu kadar borç nasıl oluşmuş?? İlginç.

Yatırım tavsiyesi içermez. Düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerekir. Bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir fikrim yok. Lütfen doğrulayınız. Kimse kimsenin önerisi ile yatırım yapmasın ya da yatırımından vazgeçmesin. İyi dileklerim iyi insanlarla. Allah hayırlı kazançlar versin.

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bugünkü kaybını yarın telafi eder, umarım....
    Zaten ortada herhangi bir durum yok olay şahsi zaten bugün yarın olay netleşir kimin ne oyunu var hepsi çıkacak bırakın güvenmeyen satsın adamlar mal almak istiyorlar

Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by mng Yazıyı Oku
    Zaten ortada herhangi bir durum yok olay şahsi zaten bugün yarın olay netleşir kimin ne oyunu var hepsi çıkacak bırakın güvenmeyen satsın adamlar mal almak istiyorlar

Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
    Merhaba,

Zoraki düzeltme oldu ve iyi de olur. Daha önce de bir kaç kez yazmıştım; kademelerin dolu olması iyidir. Yeni oyuncuların girmesine imkan tanır. Yorgun yatırımcı da, çıkar kafasına göre takılır.

Alıcının şirketleri direk ilgilendiren bir borç olmasa da, bu haberi kullanması da son derece normaldir.

Araştırmadan bilmeden malını serbestten gönderirsen, alıcı tabandan da almak ister.

İyi bir gece diliyorum.

Saygılarımla,

Rykhgg

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alış tarafı yavaş yavaş da olsa artıyor

Oççççç

7. Şirkete göndermiş olduğum mailin cevabıdır; Karara ve başlanılan haczin usulsüzlüğüne istinaden, mahkemeye dün itiraz yapıldı. Bugün sonuç bekliyoruz.
    Sonuca istinaden gerekli açıklamanın yapılacağı bilgisi verilmiştir.
    Yatırımcıların bilgisine sunulur.

8. Merhaba,

Değerli Arkadaşlar, benden de yorum bekleyen arkadaşlar ve özellikle geçen hafta içinde hissede ciddi alımlar yapan arkadaş için yazıyorum;

Kemal Zorlu'nun her zaman hakkını verdim...

Haklıdır, Haklıdır ve Haklıdır...dedim. Ama, senelerce yatırımcısına sahip çıkmadığı, hisselerine sahip çıkmadığı için de eleştirdim.

Ara sıra da "Biz burada mecburen kazanacağız" dedim.

İşin Özü şu;

Bana göre tezgah...

Hisseler, hisselerin çoğunu elinde tutanlar tarafından (Acep kimlerse?), yaptıkları projeksiyon çerçevesinde toplanamadı. Ve son zamanlarda da istemleri dışında yükseldi.

Zira, oyuna bu aşamada, gördüğümüz kadarıyla başka yatırımcılar da katılmaya başladı...

Yeni yatırımcılar da, fiyat gözetmeksizin malı bulduklarında alıyorlar...(O yatırımcılara söylüyorum, elbette ki araştırmadan bilmeden bu hisselere girmezsiniz. Fırsat ayağınıza geldi, ortlamayı düşürebileceksiniz)

Yakında muhtemel bir Vakıfbank anlaşması var. 9 lirayı görmüş olan hisseler (her ikisini kastediyorum) Vakıfbank haberiyle coşacaktı...

Dolayısı ile, hisselere bir ayar vermek için, bu icra işini tertiplediler. Kemal beyin şahsi borcudur ve çalışmaktaki fabrikaya icra götürülüp, üretim durdurulamaz. Eplas forumunda arkadaşın dediği gibi; "Aman Sayın Recep Tayyip Erdoğan duymasın..."

Yada, direk Bimer'e yazmak daha mantıklı...

Vakıfbank haberi öncesi, bu haberi itibarsızlaştıracak, haber geldikten sonra da yükselişi engelleyecek çabalar gibi görüyorum...

Bu borç olayı da, yatırımcının kucağına bırakılarak, yukarıda bekleyenlerin, hedeflerini küçülterek hisseden erken çıkmaları isteniyor gibi yorumluyor ve hissediyorum...

Kemal Zorlu mu?

Bizzat mı?

Bilemiyorum, ben olasılık yazdım, yorum size ait.

İster alın, ister satın değerli yatırımcılar, yatırım tavsiyesi değildir.

Saygı ve selamlarımla,

Sayfa 127/499 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •