Sayfa 670/852 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Teşekkürler sayın Tiger ve Acemi Yatırımcı. Benim şahsi fikrim, Kipanın Spk kararına kadar dar bir bantta bekleyeceği şeklinde. 1,42 lik fiyat cepteyse kipanın 1,80 nin altına ineceğini şahsen düşünmüyorum. Yukarı doğru getiri potansiyeli daha fazla iken ve kipayı idare eden grubun güçlü olduğuna inandığımdan belki 2 lirayı bile bulmaz bu düşüş. Bunlar benim şahsi fikirlerim, kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi olamaz. Herkese bol şanşlar.

2. Cok resillik gormustukde boylesini gormedik
    Son düzenleme : The_Economİst; 25-04-2018 saat: 18:19.

3.  Alıntı Originally Posted by Brunel Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Tiger ve Acemi Yatırımcı. Benim şahsi fikrim, Kipanın Spk kararına kadar dar bir bantta bekleyeceği şeklinde. 1,42 lik fiyat cepteyse kipanın 1,80 nin altına ineceğini şahsen düşünmüyorum. Yukarı doğru getiri potansiyeli daha fazla iken ve kipayı idare eden grubun güçlü olduğuna inandığımdan belki 2 lirayı bile bulmaz bu düşüş. Bunlar benim şahsi fikirlerim, kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi olamaz. Herkese bol şanşlar.
    1.3 tl ayrılma akçesi

acaba bizmi genel kurul da yanıldık migros kottan çıkma yerine bu fikir mi geldi akıllarına 2.56 nie ödeyelim diye

4. 07.03.2017 tarihinde Zorunlu Pay alım teklifinden muafiyet başvurusu yaptılar..... SPK ne yaptı... HAYIR dedi....
    Bu seferde DUR BRE BABAYİĞİTHIRSIZ, ALLAH GÖZÜNÜ DOYURSUN diyecektir....

5.  Alıntı Originally Posted by diagonal Yazıyı Oku
    07.03.2017 tarihinde Zorunlu Pay alım teklifinden muafiyet başvurusu yaptılar..... SPK ne yaptı... HAYIR dedi....
    Bu seferde DUR BRE BABAYİĞİTHIRSIZ, ALLAH GÖZÜNÜ DOYURSUN diyecektir....
    her şey o zaman başladı Ernst & Young yaptıgı degerleme raporunu spk kabul etti Kİpa 1 tl

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    her şey o zaman başladı Ernst & Young yaptıgı degerleme raporunu spk kabul etti Kİpa 1 tl
    Sayın elfidaa, kaçırmış olabilirim diye baktım ancak bulamadım. Hangi değerlemeyi spk kabul etti?

7.  Alıntı Originally Posted by diagonal Yazıyı Oku
    Sayın elfidaa, kaçırmış olabilirim diye baktım ancak bulamadım. Hangi değerlemeyi spk kabul etti?
    23 haziran 2017 de pay alım bilgi formu ile degerleme raporu sundular çagrı fiyatı nın belirlemesi için

8.  Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın tiger

şirket kurula başvuruyu bugün yaptı

spk nın belirleyecegi fiyat

spk haftalık bülteninde duyurulacaktır. şirketin başvurusunun kabul edilecegi zaman spk bunu artık süre ne kadar olur bilemem 3 haftada olabilir iki ay da ama sonuc haftalık bültende duyurulacaktır.

o zaman hep birlikte ögrenecegiz

ayrılma akcesi şirketin başvuruda belirttiği 1.42 tl den mi olacak

yoksa bu kararı aldıgı gün öncesindeki 30 günlük ağırlıklı ortalama fiyattan mı olacak

bunun cevabını kurul verecek

saygılarımla
    30 gunluk agirlikli ortalamasi kaca geliyo acaba

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 670/852 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •