Arama sonucu : 1771 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NIBAS - Niğbaş Niğde Beton

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    30 nisan da ilk ceyrek bilanço gelecek... bilanço oncesi dokuyor da olabilir...ytd
    Bilançoda ne gelecek ki. Hiç kăr etmemiş bir şirket kăr mı açıklayacak. Adam itina ile milleti öpüyor. Bunu yaparkende anne, eş ve çocukları veya bilumum insan için önemli olan değerlerine yapılan kulak çınlatıcı sözcükleri de biliyor ama bunları önemsemeden yapıyor. Bazıları için anne ve eş çok kutsaldır, bunlar için ise sadece para kutsaldır. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Her gün ana avrat küfür yiyip kulağın üzerine yatmak büyük genişlik. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Milli Ali Osman Yazıyı Oku
    Bilançoda ne gelecek ki. Hiç kÄÆâ€™r etmemiş bir şirket kÄÆâ€™r mı açıklayacak. Adam itina ile milleti öpüyor. Bunu yaparkende anne, eş ve çocukları veya bilumum insan için önemli olan değerlerine yapılan kulak çınlatıcı sözcükleri de biliyor ama bunları önemsemeden yapıyor. Bazıları için anne ve eş çok kutsaldır, bunlar için ise sadece para kutsaldır. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Her gün ana avrat küfür yiyip kulağın üzerine yatmak büyük genişlik. Ytd.
    bilanço bu grupta çok onemli olmasada ben yarın taban beklemiyorum... eksi açıp yukarı atar diye dusunuyorum... daha rızza nın bu hisse de biraz daha işi var diye düşünüyorum... brut takas, işlem yasagı falan gelmedi sonuçta... ..yatırım tavsiyesi degildir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •