Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    tek kurtuluşunuz cumhurbaşkanı ondan başkası türkiyede iş görmüyor ona yazın bu ara seçim varki kesin cevaplanır
    hocam cumhurbaşkanı ama şuan seçim telaşından çok fazla bakabileceklerini sanmıyorum o nedenle ona yakın milletvekilleri bakanlara iletelim hatta muhalefet adaylarına da iletelim biri vatandaşın parasının gasp edilmesine nasıl musade edersiniz diye sorsa zaten olayı bu şekilde kapatamazlar bu nedenle aklımıza gelen tüm vekilleri etiketlemek bir ihtimal olumlu sonuç doğurabilir. Hiç uğrasmamaktan iyidir.

2.  Alıntı Originally Posted by The_Economİst Yazıyı Oku
    hocam cumhurbaşkanı ama şuan seçim telaşından çok fazla bakabileceklerini sanmıyorum o nedenle ona yakın milletvekilleri bakanlara iletelim hatta muhalefet adaylarına da iletelim biri vatandaşın parasının gasp edilmesine nasıl musade edersiniz diye sorsa zaten olayı bu şekilde kapatamazlar bu nedenle aklımıza gelen tüm vekilleri etiketlemek bir ihtimal olumlu sonuç doğurabilir. Hiç uğrasmamaktan iyidir.
    Yahu zaten cumhurbaskani bakmiyor tabiki gorevlendirdigi biri bakiyor oda spk ya soruyor spk sana cevap yaziyor.cimer bimer spk ya yazin.1 dakka surmez.ayrilma fiyatinda duzenleme isteyin soygun yapiyo zenginler.mal kaciriyor magdur oluyoruz gibi yazin.derdinizi anlatin.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacı Yazıyı Oku
    Yahu zaten cumhurbaskani bakmiyor tabiki gorevlendirdigi biri bakiyor oda spk ya soruyor spk sana cevap yaziyor.cimer bimer spk ya yazin.1 dakka surmez.ayrilma fiyatinda duzenleme isteyin soygun yapiyo zenginler.mal kaciriyor magdur oluyoruz gibi yazin.derdinizi anlatin.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    spk ya yazdık zaten hocam bıomere cımere de yazdık daha once spk ya bı sıkayetıme 1 ay sonra cevapo gelmıstı bır ay sonra ortada kipa diye birşey ortada kalmayacak bır ay sonra degerlendırılen sıkayet bızım ısımıze yaramaz. Bizim için en önemlisi suan sosyal medyadır.

4.  Alıntı Originally Posted by The_Economİst Yazıyı Oku
    spk ya yazdık zaten hocam bıomere cımere de yazdık daha once spk ya bı sıkayetıme 1 ay sonra cevapo gelmıstı bır ay sonra ortada kipa diye birşey ortada kalmayacak bır ay sonra degerlendırılen sıkayet bızım ısımıze yaramaz. Bizim için en önemlisi suan sosyal medyadır.
    Milleti yanlış yönlendirme çakallık yapma the-_ekonomist

Öncelik
    bimer
    cimer
    spk

kimse twitterda şu kadar twit atıldı bakmaz son tahlilde
    ben seni koyun postu giymiş bir kurt veya saf biri diye değerlendiriyorum...

sanki görevin ky yanlış yöne kanalize etmek.

ayıptır vebali vardir.

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku

Öncelik
    bimer
    cimer
    spk

ayıptır vebali vardir.

ironi = inori

arkadaşım sana cevap vererek ortamı germeye çalışmayacapım biz paramızın peşindeyiz. spk ya bimere cimere dün yazdık zaten. Daha önceki mesalarıma bakarsan görürsün o yüzden boş yere boş konuşupda ne benim ne de kimsenin sinirini daha fazla bozma

6.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku

Öncelik
    bimer
    cimer
    spk

ayıptır vebali vardir.

ironi = inori

ayrıca neyin vebali, vardır ? Asıl senin yaptığının vebali vardır. Millete twittera yazmayın bırakın paranızı çalan çalsın siz sadece spk ya bimere cimere yazın işi onlara bırakın onlar isterse onaylarlar istemezlerse onaylamazlar yapacak bir şey yok diyorsun. Neden zoruna gidiyor herkese bu soygunu duyurma girişimi ?

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku

Öncelik
    bimer
    cimer
    spk

ayıptır vebali vardir.

ironi = inori

Ben bizzat Demirdöküm'de bunu yaşadım. Twitter'de sesimizi duyurduk Bloomberg haber yaptı ve 5 liradan elimizden alınmak istenen hisse sesimizi duyurduğumuz için SPK'tarafından 9 TL olarak değer buldu. Her yer (buna sosyal medya dahil) sesimizi duyurmamız şart.

8.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Ben bizzat Demirdöküm'de bunu yaşadım. Twitter'de sesimizi duyurduk Bloomberg haber yaptı ve 5 liradan elimizden alınmak istenen hisse sesimizi duyurduğumuz için SPK'tarafından 9 TL olarak değer buldu. Her yer (buna sosyal medya dahil) sesimizi duyurmamız şart.
    Tebrik ederim .durmak yok yola devam.dik duralım yarın genel kuruldaki arkadaşlar elinden gwleni yaparsa bizde şikatetlere devam edersek 3 kuruşa 5 köfte olmadığını anlamaları lazım

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •