bu kağıtta istemedikleri birileri var demek ki, uzun zamandır yatay da ama birilerinin sabrı taşmış gibi, ben temettüden kalan parayla buralardan aldım,inşallah haklı çıkarım.
bu kağıtta istemedikleri birileri var demek ki, uzun zamandır yatay da ama birilerinin sabrı taşmış gibi, ben temettüden kalan parayla buralardan aldım,inşallah haklı çıkarım.
Sermayesinin 6 katı veya daha fazla kar eden bir şirket ttrak bu karı koruyabilmek de bir başarı şu fiyatlarla hersene aynı temettüyü verse kendini yaklaşık 13- 14 yılda amorti eder yabancı bunu biliyor onlar için düşüşler daha da almak için fırsat belki de
Borsanın en güçlü kağıtlarından biriydi bu TTRAK. Güvenli limanıydı. yabancılar bu aralar tüm hisselerde yorun bir satış baskısı kurmuşlar. Endeksin düşüşü de bunların sonucu. TTRAk ta bu işten nasibini alıyor. Bakalım nereye kadar düşecek...
sıkıntı bilanço bana göre. satışlar kötü. kar kötü. rakipler çoğaldı rekabet arttı. malesef ttrak geride kaldı.
geçen senenin aynı dönemi ile kıyasladım. durum ortada...
bazıları diyor ki 3 yıllık karını koruması güzel , alakası yok. malesef güzel değil. enflasyon var. fiyatlarda artışlar var. bakım masrafı cart curt giderlerin artması vs. vs..
![]()
fordun ve tofaşın da tablosunu ekleyeyimaradaki farkı görün...
traktör malesef sınıfta kaldı
F/K oranları ile kıyaslayınca Ford ve Tofaş bu fiyatlardaysa ttrak kaç olmalı ttrak epey ucuzlama dı mı
türk borsası burası. adalet bulmak zor.
değerleme yapmakta öyle. misal halkbank fk 3 altında ama vuruyorlar![]()
Dünkü ve bugünkü aracı kurum alan satan paylaşabilecek var mı
Yer İmleri