Sayfa 714/852 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Smallwolf Yazıyı Oku
    Durmayın arkadaşlar twet atın

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben anlamıyorum hocam, yazan 5-10 kişi var twitterda şu investing de kipa forumunda üyeliğiniz varsa ordakılere de yazabılır mısınız lutfen. Orada dakka bır mesaj atıyorlar boş boş konusacaklarına twittera yazsınlar. Şurda saat 2 de genel kurul var. Bu migros vs bunlar müşteri ilişkilerini iyi tutmak isteyen şirketler. Şimdi müşteriyi soymaya kalkıyorlar. Gerekirse twitterda tt yapıp herkesin katılmasını sağlayabiliriz.

2. yokmu bi pasta atacak olan

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    yokmu bi pasta atacak olan

hocam pastayı ne yapacaksınız Allah aşkına ya bu grafiktir alan satandır bunlardan vazgeçin bu hissede bunlar işlemez. Pastaya bakıp neyi anlayacaksınız. Zaten hisselerin %97 si adamın elinde birinden alır digerınden verır kafasına göre pasta yapar. Sana sattı zannnettirir alır sana aldı zannettirir satar bilemezsin. Biz şikayet etmeye devam edelim. Destek verin lütfen twitterdan yazarak, spk ya bimere cimere yazarak

4.  Alıntı Originally Posted by The_Economİst Yazıyı Oku
    hocam pastayı ne yapacaksınız Allah aşkına ya bu grafiktir alan satandır bunlardan vazgeçin bu hissede bunlar işlemez. Pastaya bakıp neyi anlayacaksınız. Zaten hisselerin %97 si adamın elinde birinden alır digerınden verır kafasına göre pasta yapar. Sana sattı zannnettirir alır sana aldı zannettirir satar bilemezsin. Biz şikayet etmeye devam edelim. Destek verin lütfen twitterdan yazarak, spk ya bimere cimere yazarak
    yazdik hocam hemde 10 kere

5. Hocam olsun devam edelim yazdik diyip bn uzerime duseni yaptim diye düşünmeyelim. Belki yeni yazacaklariniz cekecek birilerinin dikkatini bilemeyiz

LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hocam ben sizler için yatdımcı olmaya çalışıyorum.twet atın sosyal medyayı küçümsemeyin ntv habertürk fox ekonomi kanallarına . durmak yok mücadeleye devam beyler uyumayın

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tuncay ozilhan ve TUSIAD vs ekleyelim twitlerde

8. Cimer den mesaj geldi...

SPK ya ilettik, incelensin diye

Sayfa 714/852 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •