Yazım açık ve net,sen speksen işkillenebilirsin,çünkü ben bayağı ciddiyim,zararlarımın 100 katını alacağım...ytd.
http://fertilizerworks.com/sites/def...ril%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
Gübre zammı olumlu olurmu ortak hisseye ve karlılığa nedersin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak % 18 kdv % 1 oldu iyi olacak dedik kar yüzü göremedik....bu yönetimin işi değil bu şirketi yönetmek....ben açıkçası tamamen çıkmak üzereyim ortak 23000 lotum kaldı onuda haftaya çıkıp gubrf maceramı bitiriyorum şimdilik....4-5 tane hisse ye yayıyorum....bunların yıl sonu olabilecek hedef değerlerini tahmin ederek adım attım....yıl sonu gubrf tahmini 5,5 tl civarı....eğer diğer hisselerde artıdaysam 5,5 tl civarı tekrar girerim gerideysem nasip değilmiş deyip mevcut hisselerimde beklerim.....gubrf de aslında çok önceden çıkılması gerekiyordu ama hep duygusal davrandık yönetim gaz verdi ona inandık sonuç kabus oldu...hisselerim savunma sanayi-bilişim-banka-demirçelik-yalıtım sektörü hisseleri...........
sn ekrem55 geçen yıl 6 tane % 100 ve üzeri prim yapan hisse buldum ama mevcut paramım % 99 gubrf de bağlı olduğu için hiçbir anlamı olmadı çok cüzzi paralarla kendimi denedim hisse seçimlerimin doğru olduğunu gördüm....en basiti thyao 2 kere geçmek istedim duygusallık gubrf den el çektirmedi.....bu kararım tamamen şirketten değil çok kalitesiz bir yönetimin şirketin başından eksik olmuyor olması bu hep böyle oluyor önceki yönetimde aynıydı baktım bu kafa değişmeyecek bunlar becerileriyle değil torpille geliyor anladım çizdim kafada hisseyi şimdilik....siz umarım kazanırsınız bana kısmet olmadı 10 yıl birşey yok...gözü kapalı hisse alsaydım 10 yıla köşe olmuştum....
Ortak açıkcası bende çıkmak istiyorum lakin zarar çok büyük oyuzden el mahkum beklicez diğer takip ettiğim hisseler 100/100den fazla pirim yaptığı için kımıldıyamıyorum nasip diyelim ortak buraları ihmal etme senin değerli paylaşımların burdaki diğer ortaklar ve benim için önemli
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri