Sayfa 747/948 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Leş gibi bilanço. Allahtan satmıştım.

Tamamen patronun... Bu şirket 100%'ü patronlara aiy olan silver mutfak ile birleşmeden güvenilip hissesi falan alınmaz. Şerefsizler malı kaçtan veriyor, nasıl transfer ediyorlar karı belli değil. Böyle çarpık bir duruma izin veren spk'nın da yüzüne tükürmek lazım.

SILVR Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1301300 Ana Ortaklık Payları: -1301300

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Şerefsizliğin anlamını silvr patronları olarak değiştirsinler tdk sözlüğünde

4. Tüm iyi haberlerden sonra düştü bu kötü bilanço sonrası acaba ? 🤣🤣 Umut fakirin ekmeği ))

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. SİLVR' de 250.000 lot mal çıkmak tahtayı bozar bir arkadaşımız bu kadar malı satacağını satmadan önce birilerine söyledi 2.45 üzerinde gezerken, o arkadaşımızında gönlü çok ferah , ben onun için bıstte takım kurulmaz ,bu suçtur diyorum herkes bireysel hareket eder forumlarda boşuna sorgulanılır kim sattı niye sattı diye..... boş işler

6. Bu nasıl bir bilanço ya.Ky. nasıl güvenecek bu saatten sonra.

7.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Tüm iyi haberlerden sonra düştü bu kötü bilanço sonrası acaba ? 🤣🤣 Umut fakirin ekmeği ))

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Kötü bilanço açıklayanlar genelde yükseliyor neden olmasın inş diyelim..

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Kötü bilanço açıklayanlar genelde yükseliyor neden olmasın inş diyelim..
    Çok isterdim ama ne yazıkki hunharca düşer gibi. Emeği geçenlerden başta İ. ATAY, M. LAÇİN ve M.E. ÇELEBİ olMak üzere alayının..... FAALİYET RAPORUNU OKUYAYIM. Ne deyim ALLAH büyük.

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 747/948 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •