Sayfa 587/1023 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ziyafet sofrası boşaldı.Masada kuru ekmek harici pek bir şey kalmadı..Yemeği yiyen hesabı ödemeli.En azından bulaşıkları yıkamalı...

2. Seçimlerin ardından işlerin iyice darboğaza girdiğini ve banka hesaplarındaki USD'lerin sabit bir kur üzerinden TL'ye çevrildiğini varsayarak iki soru ;
    1- Seçimlerden önce hesabındaki USD'yi parça parça yada toplu halde çekmiş olana ilişirler mi ?
    2- (Bu soruya lütfen herkes kişisel fikrini yada tarihte örneği var ise örnekleri ile cevap versin)
    Seçimlerden önce tüm hesabındaki TL mevduatı çekene (ve serbest piyasadan kayıt dışı usd aldığını varsayalım) gel bakalım kardeşim sen bu tarihte bunca TL'yi çektin onunla ne yaptın anlat bakalım derler mi ?

Selamlar

Brent Petrol 74,56 +0,77 +1,04%
    Ham Petrol WTI 68,88 +0,78 +1,15%

bide bu var hem dış ticaret açığını hem enflasyonu körüklüyor dolar hedefimi 6.31 den 6.69 a revize ettim
    sebeb mi çevereye bakan bir sürü sebeb görür
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yaw aslında biride kılıçdaroğlunun kulağına fısıldasa çalışanlar %20 ek zam verecem de diye.....tadından yenmezdi hükümet onuda verirdi...nasıl olsa seçimden sonra her türlü kazık bize girecek
    %31 den aşağı istemeyüz vereceklerse versinler geçmiş yıl kayıplarına sayarız
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ..... dolarları bende mi çekip eve getirsem
    valla şaka değil ben ciddi paranoyak oldum bu konuda..

benim gibi paranoyaklar az değilse burada konuşulsun isterim. ama çekiniliyor galiba bu konuyu konuşmaktan.

not: madem burası dolar başlığı ve herkes dolarcı genelde. bu konunun burada konuşulmasının yönetim açısından sorun olacağını sanmıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Seçimlerin ardından işlerin iyice darboğaza girdiğini ve banka hesaplarındaki USD'lerin sabit bir kur üzerinden TL'ye çevrildiğini varsayarak iki soru ;
    1- Seçimlerden önce hesabındaki USD'yi parça parça yada toplu halde çekmiş olana ilişirler mi ?
    2- (Bu soruya lütfen herkes kişisel fikrini yada tarihte örneği var ise örnekleri ile cevap versin)
    Seçimlerden önce tüm hesabındaki TL mevduatı çekene (ve serbest piyasadan kayıt dışı usd aldığını varsayalım) gel bakalım kardeşim sen bu tarihte bunca TL'yi çektin onunla ne yaptın anlat bakalım derler mi ?

Selamlar
    bir babayiğit damardan girmiş konuya

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Seçimlerin ardından işlerin iyice darboğaza girdiğini ve banka hesaplarındaki USD'lerin sabit bir kur üzerinden TL'ye çevrildiğini varsayarak iki soru ;

Selamlar
    Ortada kriz ortami var oncden 1 gecede develuye oluyordu simdi zamana yayildi %1 ihtimal sizinki.cin gibi ucuz iscilikte onlerde gelecegiz.Dolari yukselmesinin hukumette taraftar yabanci yuksek kurdan alip cikmasina engel.tersden bakarsanizda truzim saglik truzimi ucuxz iscilik vb.olumlu yanlarida var rekabet edebilme orani yukseliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %31 den aşağı istemeyüz vereceklerse versinler geçmiş yıl kayıplarına sayarız
    he walla..haklısın......
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 587/1023 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •