Burada herkes küçük resme bakiyor gibi. Anlik dalgalanmalarla kimse para kazanamaz. Buyuk dalgayi yani dalganin boyunu bulmak lazim.
Olay bence su.
Biz secimi kazanamiyoruz. Ama cabalayacagiz. Ugrasacagiz. Hedefte gene chp var kutup yaratmak icin. Aciklanan hersey chp nin soylemi. Bunlar oyunda chp ve chp adayina soylem birakilmamak icin atilan adimlar.
Son soylem adimi bu bence. Bunlar da ise yaramazsa neler yapabilirler bir dusunun.
Piyasa bunu biliyor ve fiyatliyor.
Carsamba devam edecek. Nasil.
Yon mehmet simsek dediler. Yok oyle birsey. O zaman biraz alirlar gibi yaparlar ve gecirirler. Hedef sasirtmaca.
Hedef secim olmayabilir. Bence olmayacak. O panikle verilen mallar biraz ysrine konur. Bu da elliot satis dalgasi 1. Dalga olan duzeltmesini baslatir. 2. Dalga olusur. Pesine 3. Dalga satis dalgasi. Neyse bunlara zaman var.
Mesele karisik.
Valla ne diyim , hepimiz aklı başında kendi kararlarını kendisi alabilen ve bunun getireceği eksi/artı sonuçlara katlanabilecek olgunlukta insanlarız.
Ben yavaş yavaş tası tarağı sistem dışına alıyorum yalan yok..
Yanılıyorsam bir süre %4 faizden mahrum kalırım..
Yanılmıyorsam.. ?
Kumarı pek sevmem ben garanticiyim birazda...
Olay su ayni ekonomi yonetimi tekrar gelecek yani model degismeyecek ustune butce acigi borc yuksek kur devam taki patlayana kadar o zamanda kurtulus icin ortadoguda dalariz bir yere kurtulusumuz petrolu bulmak olur karamsar olmamak lazim derin devlet zamani gelince geregini yapar ..
Valla bugün ilk fiziki 2500 dolarimi aldım kayıt içi kayıt dışı beni ilgilendirmiyor.evde biriktiriyorum😊😊
Dth ın yasaklanması halinde;
Kısa vadede bankacılık sistemi iflas eder. Çünkü bu durumda oluşacak pozisyon riskini karşılayacak mb rezervi bildiğim kadarıyla yok..
Uzun vadede ise, finansal sisteme yatırımcı güveni kalmayacağı için , yastık altı ve karaborsa alır başını gider.. yeniden güven tesis etmek onyıllar alır.
https://www.youtube.com/watch?v=3xRq3DX9nk8
Ben şunu anlamadım : Diyelim kambiyo rejimi değişti ve dolar sabitlendi. Sizin elinizde de dolar var. Sabit fiyatlı bir dolar piyasasında nereye kime nasıl satılacak hakiki değerinden bu dolarlar ?
Bu hakiki değer nerede ve neye göre belirlenecek ?
Yorumları alalım![]()
Yer İmleri