Sayfa 750/948 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Boş teselliler bunlar lafımı hiçbir zaman esirgemedim gene esirgemem , niyetim ne kimseyi üzmek , nede zarara uğratmaktır. Ne yani bu saatten sonra (yılın 4 ayı bitmiş) gelecek ötv indirimi geçen yılki karlılığı geçebilecekmidir ki , bir yıl boyunca taşınılıp ta para kazanılsın. bu hiise de bundan sonra ya yabancı ortaklık , ya da pazarlamayla birleşme risk almaya değer, geriye kalanı faso fiso işler... ytd
    Sn.kitapçı;
    Şirketin geçen yıl açıkladığı 5 yıllık perspektifte 1 milyar ciro ve 100 milyon dolar ihracat hedefi ortaya konmuştu semayeye bakın ve öyle kıyaslama yapın derim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bilançoya yüzeysel bakmıştım...Genel bir bakayım...sonra
    gün içinde beraber bir değerlendirme yaparız inşallah...

3. Abi bu şirket 5 yılda bu kadar büyümez. Sermayesi yetersiz kalır. Bir de Türkiye 7 lerde büyürken, şirketin bu kadar büyümesi faso fiso. Patron hisse pazarlıyor, adamlar şirketten fazla para kazanıyor, tam bir o...

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    5 yılı daha sonrasında 3 yıla indirdi...şu anda 2.5 yıl kaldı...hatta 2 ila 2.5 yıl arası...

5.  Alıntı Originally Posted by kageifuru Yazıyı Oku
    Abi bu şirket 5 yılda bu kadar büyümez. Sermayesi yetersiz kalır. Bir de Türkiye 7 lerde büyürken, şirketin bu kadar büyümesi faso fiso. Patron hisse pazarlıyor, adamlar şirketten fazla para kazanıyor, tam bir o...

Neden büyümesin şimdiden 115 milyon liraya dayanan ciro yıl sonu 500 milyona dayanacak...3 yıl sonra bırak ihracatta 100 milyon ciroyu toplam iç ve dış pazar ciro büyüklüğü 1 milyar tl çok rahat olur..şu an sorunumuz karlılık yok bunu aştığı anda düşünemiyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    115 milyon ciro derken...yanlışınız olmalı...51 milyon olarak hatırlıyorum...

7. Ayrıca şunu da belirtmek isterim...şirket zarar açıklamakla bizleri hayal kırıklığına uğrattı bu bir gerçek fakat zaten geçen yıl bu dönem 2 milyon kardan 1 milyon zarara indi bıçak sırtı bir durum..bir sonraki bilançoda bununfazlasıyla telafi edeceğinden şüphem yok...

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ayrıca şunu da belirtmek isterim...şirket zarar açıklamakla bizleri hayal kırıklığına uğrattı bu bir gerçek fakat zaten geçen yıl bu dönem 2 milyon kardan 1 milyon zarara indi bıçak sırtı bir durum..bir sonraki bilançoda bununfazlasıyla telafi edeceğinden şüphem yok...
    Niyetimiz bu. Fakat şirket yönetimi ucuzcu olunca maalesef güvende kalmıyor. Ben geçen seneki karın gerçek bir kar olduğundan bile şüpheliyim, zira kredibilitemiz yüksek olsun diye yapılmış olabilir. Açıkçası yatırımcının güveninin az olduğu bir şirket, her şeye açık...

Sayfa 750/948 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •