Sayfa 269/760 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Sevgili Keko hoşgeldin.
    Umarım bir kötü Silvr, Gents tecrübesi de bu olmaz.
    Görünen o ki benzer kaderi paylaşmaları muhtemel.
    Umarım yanılırım...
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

2. Sayın Mausolos ve Keko gentaş ilgli yorumlarınızı ögrenebilir miyiz tşk.ler

3. arkadaşlar bu aralar yükselen döviz bir çok şirketin bilançosunu bozuyor...blcyt da artan satışlar ve artan kapasitenin oluşacak döviz bazlı giderleri kapatmasını umut ediyorum...hep birlikte izleyip göreceğiz...burada çok az bir süre kaldı....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by dinleyiciyim Yazıyı Oku
    Sayın Mausolos ve Keko gentaş ilgli yorumlarınızı ögrenebilir miyiz tşk.ler
    gentaş da dövize çok duyarlı idi..dövizin yükseldiği son çeyreklerde genelikle olumsuz bilanço gönderiyordu ama diğer çeyreklerde genelde iyi bilanço yolluyordu...endeksin yerden yere çakıldığı bir dönemde gentaşın hala 1,60 ların üzerinde olması insanı umutvar ediyor..hala çok sağlam ve dik duruyor..yaklaşık bir haftadır bakmamıştım aklımda 1,50 lere düştüğünü tahmin ediyordum ama şimdilik baktığımda fiyatı hala 1,60 larda olduğunu görüyorum...yaklaşık bir ay önce endeks düşmeden önce de oralarda idi..,2017 son çeyrek beğenilmediğinde ve hisse 1,72 lerden düştüğünde en düşük 1,62 leri görüp bir miktar yukarı yönelmiş idi..

ilginçtir ki hala 1,60 ta...bu konuda ben onu tebrik ediyorum..kapasitesi artan ve dolayısı ile cirosu da artan şirketin karları genelikle her yılın ilk üç çeyreğinde artıyorken son çeyrekte azalıyor..bakalım bu sefer nasıl bir bilanço gönderecek ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. silverde ise 2,75 lerden sattığımdan beridir hiç almadım..son zamanlarda çok da sağlam duruyordu ama dün akşam pek de iyi olmayan bir bilanço yolladı...bu ilk çeyrek bilançosuna göre hisseye dönüp dönmeme kararı verecektim...silverda iken kdv indiriminin şirketin satışlarına olumsuz etkilerinin olacağını söyleyerek hisseden ayrılmış idim...bu konuda ne yazık ki haklı çıktım...

blcyt da ise tek korkum dövizin olumsuz etkilerinin karı ne kadar etkileyebileceğidir ??? umarım korktuğumuz başımıza gelmez...ama blcyt da son yatırım kararının olumsuz yani yok...bir tek 53 milyon tl lik döviz bazlı borcun 3,5 milyona varan olumsuz etkilerinden korkuyorum...

yoksa şirket büyüyor,yatırımını yapıyor,patron hissesini ciddi oranda toplamış yani oda şirketine güveniyor..şirket yatırımcısına temetüsünü de veriyor...olması gerekenlerin hepsi var...bir tek döviz korkusu var bende..bakalım blcyt ne zaman yollacak bilançoyu...

6. gentaş beni çok bezdirdi o yüzden de o hisseden çıkmak zorunda kaldım..silver da takibimde olan bir hisse..blcyt ,menderes,deva,durdo,vesbe,banvit ,arsan takibimde olan hisseler...ayrıca yataşı da takip ediyorum..düşüşleri durduğunda alınabilecek bir hisse geçmişte hep içimde kalmıştı ...sırf içimdeki ukte gitsin diye tekrardan geçmişteki 5,000 adet yataşlarımı almak istiyorum...

bir de aselsandan da söz etmek istiyorum...aselsanda halka arz konusu bittikten sonra güzel bir trend ile çıkmasını bekliyorum..bu arada 2018 ilk çeyrek karının iyi gelmesini buda halka arz fiyatının yukarılarda olmasını sağlayacağını düşünüyorum...beklentim 28-32 tl aralıklarından halka arz olmasıdır...

neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...

7. bu hafta bilanço yetişmiyormuş, haftaya kaldı yine

8. alsınlar o bilançoyu da soksunlar müsait yerlerine

Sayfa 269/760 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •