Sayfa 48/580 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 377 - 384 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Aynı şekilde es kaza 10.000 lot al dese 9.08 olacakmış. Bundan sonra belli bir seviyeye oturana kadar böyle olacaktır. Hızlı hareketler. Dolayısıyla stoploss olduğu gibi stopwin (artık böyle bir tabir var mıdır bilmiyorum) belirleyip ona göre hareket etmemiz gerekiyor sanırım. Yani hedefin 10 mu kardeşim sat ve 15 olsa da bir daha dönüp bakma gibi....

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Aynı şekilde es kaza 10.000 lot al dese 9.08 olacakmış. Bundan sonra belli bir seviyeye oturana kadar böyle olacaktır. Hızlı hareketler. Dolayısıyla stoploss olduğu gibi stopwin (artık böyle bir tabir var mıdır bilmiyorum) belirleyip ona göre hareket etmemiz gerekiyor sanırım. Yani hedefin 10 mu kardeşim sat ve 15 olsa da bir daha dönüp bakma gibi....
    stop-win tabiri yok ama neden olmasın
    ona kar realizasyonu diyorlar.
    hoş bir benzetme olmuş stop-loss a nispetle...

stop-loss için bir atasözümüz var: "zararın neresinden dönersen, kardır" diye. adamlar 2 kelime ile ifade etmiş, bizde 4 kelime.
    realizasyon için de bir atasözümüz var: "aza kanaat etmeyen, çoğu bulamaz" diye. bizde 5 kelime.

(tamamı espiri amaçlıdır. ciddiye almayınız lütfen)

3. Aslında Kar realizasyonunu sanki karı cebe koy duruma göre geri gelirse yine hisseyi al diye yorumladığım için bir daha geri dönmemek üzere ( al ceketi git) satmayı stop - win olarak tanımladım. e literatüre yeni bir terim kazandırmış olalım

4. O zaman stop win için daha erken. Şöyle iki hane ile üç hanenin ortasında bi yerde olabilir..

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    O zaman stop win için daha erken. Şöyle iki hane ile üç hanenin ortasında bi yerde olabilir..
    Sn.kingsailor, hedefi bayağı büyük tutuyorsunuz....

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Aslında Kar realizasyonunu sanki karı cebe koy duruma göre geri gelirse yine hisseyi al diye yorumladığım için bir daha geri dönmemek üzere ( al ceketi git) satmayı stop - win olarak tanımladım. e literatüre yeni bir terim kazandırmış olalım
    yataş için al-cekti-git durumu için daha süre var gibi geliyor bana. şu gelecek bilançoları "bi görmek" gerek diye düşünüyorum.

bu arada dün geceki tahminim kısmen tutacak gibi. açılışı eksi bekliyordum ama artı açtı hisse. gün boyunca ekside kalır diye bekliyordum; bu oluyor şu an. hızlıca artı açıp eksiye döndü ve halen ekside devam ediyor tahta. kapanışı da eksi bekliyordum; bakalım bu tahminim tutacak mı?

7. Neden olmasın sayın boğa ayı. Bir seviyesinden buraya kadar kendini 9 a katladı ve biliyorsunuz ki bunu kısa sürede yaptı. Bu yükselişteki ana etmen şirketin cirosunu ve karını düzenli olarak büyütmesiydi. Görünen o ki bu büyüme onumüzdeki yıllarda da hız kesmeden devam edecek. Şu halde kendini tekrar 9 a katlamaması için bir sebep yok. En büyük artımızda patronların dürüst ve kul hakkı yemekten korkan insanlar olması.

8. Ocak 2016 yılı lansmanından itibaren büyük beğeni toplayan,
    2015/00632 Patent Tescil No’lu Chelsea Chester Koltuk tasarımımızın,
    Belirli markalarda tasarım ve kumaş kombinasyonuna kadar birebir daha düşük kalite ile KOPYA edilmesi sebebiyle,
    Enza Home’un açtığı ilk dava Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesinde 22 Şubat 2017 tarihinde kazanılmış,
    ihtiyati tedbirle taklit ürünlere üreticide el konulmuştur.
    Diğer tüm tazminatlar ve taklit ürünlerin piyasadan kaldırılması için hukuk mücadelemiz devam etmektedir.
    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Sayfa 48/580 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •