Sayfa 288/470 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Hisse alan yok ta satan var borsadan atılmış hisse kim niye alsın 0 tl değerinde olan hisseyi borsaya yeniden girmesi şu ortamda merkez bankası para basması gerekir bunu da yapmaz anca iktidar değişirse belki o zaman borsaya geri dönebilir

2. Bu hisseyi alan yok ya yakindir geri kote olur inşallah allah sabir versin herkese.

3. Mete üstat

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Hisse alan yok ta satan var borsadan atılmış hisse kim niye alsın 0 tl değerinde olan hisseyi borsaya yeniden girmesi şu ortamda merkez bankası para basması gerekir bunu da yapmaz anca iktidar değişirse belki o zaman borsaya geri dönebilir
    Uzun zamandır ilk baktım, mete üstadın yorumunu okudum.
    Mete bey,hayranlık uyandıran bir yaklaşım ile merkez bankası para basarsa kurtulur diyorsunuz, nasıl bir alaka, veya iktidar değişirse belki kurtulur diyorsunuz. Hayranlık duymamak elde değil. Okuyanlarla d..... Ş.... k. mı geçiyorsunuz... Slm

4.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Uzun zamandır ilk baktım, mete üstadın yorumunu okudum.
    Mete bey,hayranlık uyandıran bir yaklaşım ile merkez bankası para basarsa kurtulur diyorsunuz, nasıl bir alaka, veya iktidar değişirse belki kurtulur diyorsunuz. Hayranlık duymamak elde değil. Okuyanlarla d..... Ş.... k. mı geçiyorsunuz... Slm
    Kardeşim mevut iktidarla ne bu hisse kota alınır nede diğerleri çünkü iktidar para basmıyor o yüzden iktidar değişirse Muhalefet iktidara gelirse borsa kotuna tekrar alınabilir Çünkü Muhalefet mutlaka para basacaktır Merkez bankasına emir verecektir Bas para diye işte o zaman Spk başkanına bir telefonla (merkez bankası başkanı arayacak Borsa kotundan çıkarılan hisselerin bir kısmını tekrar kota alınması için gereken parayı bastık diyecek karşılığını borsaya verecek anladınız mı şimdi olayı ) yoksa iktidar değişmez ise geri dönmesi imkansız gibi

5. Valla mete bey böyle bir yorum -analiz için, çooook ekonomi okumak lazım... Beni çok çok aşan bir yaklaşım... Kusura bakmayın ama benim anlamam mümkün gözükmüyor. Belki anlayacak birileri çıkabilir.Ben slm lar deyim sadece...

6. Spk ve Borsa istanbul u protesto edin önünde eylem yapın sizin hakkınızı yok ediyorlar siz hala bunlara karşı sesiz kalıyorsunuz sesiz kalan onlarla birliktedir unutmayın cehennem sesiz ler içinde vardır

Spk nın önünde hisse yakılmalı yoksa duygu sömürüsü yapmayana bir şey verilmiyor bu dünyada
    Son düzenleme : meteak; 04-05-2018 saat: 16:47.

7.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Spk ve Borsa istanbul u protesto edin önünde eylem yapın sizin hakkınızı yok ediyorlar siz hala bunlara karşı sesiz kalıyorsunuz sesiz kalan onlarla birliktedir unutmayın cehennem sesiz ler içinde vardır

Spk nın önünde hisse yakılmalı yoksa duygu sömürüsü yapmayana bir şey verilmiyor bu dünyada
    mete bey öncü olunuz...tek başına eylemler daha etkili oluyor,hem namda yaparsınız...gidin spk önüne....biraz da benzin alınız ama su katın benzine,üzerinize de sakın ha dökmeyin,çakın çakmağı,,,dediğiniz gibi sessizlere de cehennem varmış,,,hisseleri kurtaramazsınız belki ama,,,cehennemden yırtarsınız.....Hadi üstat görelim sizi....hadi kahraman...kahramanımız yapın bir eylem.... televizyon ve gazetelerde de boy boy resimler....sonra müjdat duygulanarak bakmıssınız sizi ortak almış kendine....kAHRAMANIMIZ OLUN....slmlar

8. Kardeşim bak emin olun sizin bu şanlı direnişinizden sonra,sizi takip edecek olanlar vardır...."hadi bombolini"öncümüzsün be kahraman mete bey.ytd

Sayfa 288/470 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •