Totem olsun diye yzmayalım.
Ama derim ki yazmasak da olduğumuzu bu .rus.. çocukları bilirler. 1 lot un bile nerede olduğunu izlediklerinden eminim![]()
Totem olsun diye yzmayalım.
Ama derim ki yazmasak da olduğumuzu bu .rus.. çocukları bilirler. 1 lot un bile nerede olduğunu izlediklerinden eminim![]()
Bu günkü Pastası olan yok mu acaba![]()
hisse tam 5 yıldır düşüş trendinde .. 5 yıl .. 60 ay .. 1800 gün .. akıl alır gibi değil ..
bunlar zannediyor ki millet 10 olunca satacak yükseldi diye .. 22 tl fiyattan bu yana düşüyorlar .. o zaman 22 tlsi bugünün 40 tlsine denk gelir aşağı yukarı .. bu da sadece enflasyon yedirilmiş hali .. henüz kar yok bunun üstüne ..
biz burdayız .. 5 yıl değil 10 yıl da olsa bekleyeceğiz .. ya komple kapatırsınız dükkanı , ya da sizden alacaklarımızı tahsil edeceğiz ..
yoksa 8 olmuş 10 olmuş bir önemi yok .. su elbet kanalına girip akmaya devam edecek..
Verdiğimiz yetmemiş dahasını da istiyorlar ....
bizim (Small).JPG
Hayırlı sabahlar bizimzededaş lar
hayırlı sabahlar gardas...
Sayın Grando 5 ay önce forumdan kovulmuştum. Yeni nick ile tekrar katıldım. Bizim in eski mağdurlarından biriyim. Eski nickim masu7376. Burada neler gördük. Ne grafiğe ne de takasa inanmayalım. Hisse kesinlikle sahipli. Adamlar ne zaman gönülleri isterse yallah diyecekler. Ben bu kadar zaman beklemişim. Çok zarar etmişim. Artık sonuna kadar bekleyeceğim. Elbet bir gün yukarı yönünü çevirecekler. 15 mi olur, 20 mi, 50 mi bilemem. Örnek ketevitaş, gözde. Şok ile birlikte bir şeyler olurmu bilemem. Sonuç bahane isteseler bilançoda zarardan kara geçtik deyip 3 günde 15 lira yaparlardı.
Not: Küfürden dolayı daha önce kovulduğum için sinirlerime hakim olmaya çalışacağım. Ancak Murat Ülker insaf yani.
Bu hafta 2 halka arz var diye bir hafta ertelediler şok'un arzını. Bugünlerde Yıldız kağıtlarında hareket olması gerekir. Bir umudumuz o kaldı.
Yer İmleri