Sayfa 197/1006 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TEB marifetli hesap gecelik 3.50%

50K dolara kadar 1K bosda
    50K uzerinde 1.5K bosda kalacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Bankaların kredi faizleri yükseldi kredi veremedikleri için de mevduata ihtiyaçları yok demek fazla iyimser bir öngörü olmuş. Akbank `ın parıl parıl parıldayan 3 aylık bilançosunun ayna arakası nasıl pul pul döküldüğünü bu dökülmenin sadece Akbank ile sınırlı olmadığı konusunda bir yazıyı burada paylaşmıştım. Kısaca bankaların Sermaye rasyolarının Türk Telekom, Ülker , Doğuş ve görünen o ki seçimler sonra sırada bekleyen sürüsüne adamın borç erteleme yada ödeyememe durumlarından sonra ne olacağını kimse kestiremez. Bu şartalar altında da BANKALARIN mevduata burun kıvırma lüksü YOKTUR. Tl ve dahi Döviz faizleri ya seve seve yada seve seve ! YÜKSELECEKTİR.

3. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

En büyüklerden biri özel banka private müşteri temsilcisi .

Xxx bey kredi kotam dolmadı bu çeyrek benim için bir iyilik yapıp bir aylık ihtiyaç kredisi alın diye dil döküyor bu çok önemli lütfen diyor

Belki de kredi satamadığı için işini kaybedecek .

Şube ise paranın en çok döndüğü Tahtakale de .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bundan sonra cari ihtiyaclarim icin gereken parayi USD'de tutacagim.

Bana aylik ve gunlukde iyi USD faizi veren ve gizli acik masraf almayn bir banka onerecek olan var midir?

Syg,
    neden usd'de tutacaksınız ki? reis dolar lobisine bir "eyyy dolar lobisi" dedi mi dolar korkudan 1 liranın altına iner...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    neden usd'de tutacaksınız ki? reis dolar lobisine bir "eyyy dolar lobisi" dedi mi dolar korkudan 1 liranın altına iner...
    Cunku giderlerim dolar cinsinden olacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. katılıyorum...ama yalnız ve güzel ülkem için üzülüyorum...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bankaların kredi faizleri yükseldi kredi veremedikleri için de mevduata ihtiyaçları yok demek fazla iyimser bir öngörü olmuş. Akbank `ın parıl parıl parıldayan 3 aylık bilançosunun ayna arakası nasıl pul pul döküldüğünü bu dökülmenin sadece Akbank ile sınırlı olmadığı konusunda bir yazıyı burada paylaşmıştım. Kısaca bankaların Sermaye rasyolarının Türk Telekom, Ülker , Doğuş ve görünen o ki seçimler sonra sırada bekleyen sürüsüne adamın borç erteleme yada ödeyememe durumlarından sonra ne olacağını kimse kestiremez. Bu şartalar altında da BANKALARIN mevduata burun kıvırma lüksü YOKTUR. Tl ve dahi Döviz faizleri ya seve seve yada seve seve ! YÜKSELECEKTİR.

7. saka maka bizim 1 ayda alamadigimiz net kari dolarci eurocular birkac saatte aliyor..
    sabah dolar alan birisi su an bizim 2 aylik karimizi kazandi

8. faizi şok bir hamleyle 300 baz puan arttırırlarsa ne yapacaksınız ?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cunku giderlerim dolar cinsinden olacak.

Syg,

Sayfa 197/1006 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •