Sayfa 446/1078 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Bugün takvime baktım
    1 Mayıs
    Emek ve Dayanışma günü İşçi bayramı imiş
    Bir an düşündüm.

ESNAF OLMAK...

SERMAYESİNİ BANKAYA YATIRIP GÜL GİBİ GEÇiNMEK VARKEN, ÜRETİM VE SATIŞ YAPACAĞIM DİYEREK YER KİRALAYIP MÜLK SAHİPLERİNİ ZENGİN EDECEK ONLARCA HATTA YÜZLERCE İŞCİ CALIŞTIRIP VERDİĞI MAAŞLA HER GÜN KENDİSİNE KÜFÜR ETTİRECEK VE BUNU SİNEYE ÇEKECEK. KAZANMADIĞI HALDE VERGİ ÖDEYECEK, HAFTADA BİR KAÇ DEFA MALİYE SSK BELEDİYE CEVRE SAĞLIĞI ÇALIŞMA MÜDÜRLÜĞÜ VS GİBİ BURNUNDAN KIL ALDIRMAYAN DENETLEYİCİLERE 'SAHTEKAR HIRSIZ VEYA VATAN HAİNİ' OLMADIĞINI ANLATMAYA CALIŞACAK. MALİYETİNE SATTIĞI MALI ALIRKEN MAĞAZAYI DA BERABERİNDE ALIYORMUŞ GİBİ KAPRİS YAPAN MÜŞTERİYE HALÂ GÜLER YÜZ GÖSTERECEK, TL OLARAK SATTIĞI MALI USD OLARAK GERİ ALACAK, ÖDEYEMEDİĞİ VERGİ SSK VS BORÇLARINI FAÎZÎYLE ÖDEYECEK, BU KADAR ÇABADAN SONRA HALÂ KAZANDIĞINI GÖRDÜĞÜNDE YATIRIMINI YETERSİZ BULUP BÜYÜTMEK İCİN BANKALARIN VE TEFECİLERİN KUCAĞINA DÜŞTÜĞÜNDE SESİ ÇIKMAYACAK, 1000 TL İKİ AY ÖNCE ALDIĞI MALI 1100 TL SATTIĞINDA BU GÜNDE SİFTAH ETTİM DİYE SEVİNECEK, AYNI MALI 1400 TL YE ALARAK NASRETTIN HOCAYI BİLE KISKANDIRACAK BİR TİCARET YAPARAK DOSTLARININ NAZARLARINI ÜZERİNE ÇEKECEK, EVE GİTTİĞINDE ERTESİ GÜNKÜ ÖDEMELERİ HANGİ FİGÜRLERLE ATLATMAYI DÜŞÜNÜRKEN KARISININ VE ÇOCUKLARININ İSTEKLERİ KARŞISINDA HALA SİNİRLENMEDEN OLUR DİYEBİLECEK, BUNCA TERCÜBEDEN DERS ALMADAN HALÂ ÇOCUKLARINA İYİ BİR EĞITİM VERMEYE ÇALISARAK ÜLKENİN KURTULUŞUNUN YİNE ÜRETİMDE OLDUĞUNU EMPOZE ETMEYE ÇALIŞARAK VATANA MİLLETE YARARLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYE ÇALIŞARAK EN BÜYÜĞÜNDEN EN KÜÇÜĞÜNE KADAR HERKESİN DEVLETİ TALAN ETTİĞİ BİR DÖNEMDE HAKSIZ KAZANCIN HARAM OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALISARAK DÜRÜSTLÜĞÜN FAZİLETLERİNDEN SÖZ EDERKEN VERECEK ÖRNEĞİ OLMADIĞI İÇIN SIKINTIYA DÜŞECEK HİÇ BİR SOSYAL GÜVENCESİ OLMADIĞI İÇIN GELECEĞİNİ KURTARAMADIĞI ANDA SEFALET İÇİNDE ÖLMEKTEN KORKMAYACAK, YAŞ HADDİ SEBEBİYLE İŞ DEĞİŞTİREMEYECEĞİNDEN SERMAYESİNİN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAK..
    ESNAF OLMAK ZOR İŞTİR.
    İŞÇİ OLMAK ???
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Günaydın üstadım, gününüz güzel geçsin.

Borsamız Ana Pazarı'nda işlem gören "Componenta Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi
    A.Ş."nin ticaret unvanının "Döktaş Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş." olarak
    değişmesi nedeniyle, bülten adı 24/04/2018 tarihinden itibaren "DOKTAS
    DOKUMCULUK" olarak değiştirilmiş olup mevcut "COMDO" işlem kodu ise 02/05/2018
    tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "DOKTA" olarak değiştirilecektir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/678779
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Günaydın üstadım, gününüz güzel geçsin.

Borsamız Ana Pazarı'nda işlem gören "Componenta Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi
    A.Ş."nin ticaret unvanının "Döktaş Dökümcülük Ticaret Ve Sanayi A.Ş." olarak
    değişmesi nedeniyle, bülten adı 24/04/2018 tarihinden itibaren "DOKTAS
    DOKUMCULUK" olarak değiştirilmiş olup mevcut "COMDO" işlem kodu ise 02/05/2018
    tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "DOKTA" olarak değiştirilecektir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/678779
    Teşekkürler Üstadım...

Size de güzel bir gün diliyorum...

Değişiklikleri inşaAllah akşama yetiştiririm... Eksik olmayın...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

NOT: Yabancı Oraları Tablosunda sorun olduğu için güncellenememiştir...

5. Ellerinize sağlık Sn. T/A, grafikler için teşekkürler,

İyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı geceler...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, grafikler için teşekkürler,

İyi akşamlar
     Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı geceler...

Hayırlı Geceler...

Bir süredir sessizce sadece grafik ve verileri yüklemekle yetiniyorum ama boş durduğumu ve gevşediğimi sanmayın.!!

Aksine çok yoğun bir çalışma temposu ile programlama konusunda kendimi yetiştiriyorum. Çok kısa olmasa da yakın bir gelecekte çalışmalarımın meyvesini inşaAllah toplamaya başlayacağımızı umuyorum...

Belki diyebilirsiniz:

- Biz sadece Borsaya odaklansak ve o konuda çalışmalar yapıp bilgi paylaşsak...

İşte ben de tam olarak bunu yapmaya çalışıyorum.

- Bilgiyi ben buradan yazdığımda kalabalık sayfalar arasında tozlu bir sayfa olacak ve kaybolacak. Kimse ona erişemeyecek...

- Tekrardan dönüp bakmak istesek bile hangi sayfada hangi bilgi vardı? bilemeyeceğiz...

Maalesef forumlar güzel ama bu yönden çok eksik kalıyorlar. İşte ben de bu eksiği kapatmaya çalışıyorum.

Allah kısmet ederse;

- Kendime aldığım tüm ders niteliğindeki Teknik/Temel Analiz notlarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum.

- Bunu ben bir deftere veya Word sayfasına yazar, istediğim zaman da açar bakarım. Şimdiye kadar da böyle yapıyordum ama bu şekilde olunca bilgi sadece bende kalıyor. Ben dahi bu durumda her yerden ulaşamaz oluyorum...

Şimdi bu bilgileri Online olarak sizlerle paylaşınca isteyen istediği zaman ve yerden bu bilgilere ulaşabilecek.

İsteyen benimle birlikte çalışmalar yapıp, görüşlerini beyan edebilecek. Ortaya çıkan ürün de tüm toplumun hizmetine sunulacak...

Şu mübarek günlerde Rabbim bu düşüncelerimi hayata geçirmeyi nasib eder inşaAllah... Bu işler beni aşan işler ama 50 sinde de olsam karınca misali yılmadan devam ediyorum. Sırf bu iş için bir sürü kitap ve paralı eğitim aldım. Sonucunu görünce, değip/değmediğine hep beraber karar vereceğiz...?

İnşaAlah hayırlı olur...

Sayfa 446/1078 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •